Ливърпул ще зарадва феноветe си на Анфийлд


П. Пенков

Ливърпул ще зарадва феноветe си на Анфийлд

В последна среща от 26-я кръг от английската Висша лига, Ливърпул приема Уест Бромич В понеделник от 22:00 часа. Двата отбора заемат съседни позиции във временното подреждане, като мърсисайдци са осми с 36 точки, а Албиън са позиция по-надолу с 2 точки по-малко от тях. Съставът на Брендън Роджърс постигна само 2 победи в последните си 5 мача от Висшата лига, а в останалите 3 записа 2 равенства и 1 поражение. Загубата им бе нанесена от Манчестър Юнайтед с 2:1 на "Олд Трафорд", а ремитата бяха в последните два кръга, когато червените гостуваха на тежки съперници в лицето на Арсенал и Манчестър Сити. Уест Бромич пък няма победа в последните шест изминали кръга от първенството, в които тима регистира само 1 равенство и 5 загуби. Преди седмица съставът на Стийв Кларк не успя да се добере до точка на "Дъ Хоутърс", губейки с 1:0 от Тотнъм. И Ливърпул, и Уест Бромич приключиха участието си в турнира ФА Къп, след като бяха надиграни от съперниците си в 4-я кръг на надпреварата.

Стъридж и Стърлинг се очаква да бъдат включени в групата за мача, въпреки че получиха леки травми, но успяха да се възтановят напълно. Новото попълнение Коутиньо отново няма да може да направи дебюта си, тъй като не се намира в оптимална физическа форма. Мартин Кели и Джон Фланагън са аут с контузии.

За Уест Бромич отсъстващи са Золтан Гера и Джордж Торн, които лекува травми, а Горан Попов е наказан, след като беше изогнен в мача с шпорите. Мулумбу и Рейд пък са под въпрос, като вероятно ще бъдат подложени на късни фитнес тестове.

Прогноза: Ливърпул - Уест Бромич 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
221