Ще успее ли Ливърпул да победи последния?


П. Пенков

Ще успее ли Ливърпул да победи последния?

КПР - Ливърпул
Стадион: "Лофтъс Роуд", Лондон
Дата: 30.12.2012г.
Час: 18:00
Съдия: Антъни Тейлър


В последен двубой от 20-я кръг на английската Висша лига, Ливърпул гостувана на последния в подреждането Куинс Парк Рейнджърс. Съставът на Хари Реднап все още не може да намери правилната формула, която да измъкне отбора от зоната на изпадащите, като цели 8 точки делят отбора от целта. В края на миналия месец обръчите записаха добра серия, след като постигнаха 3 поредни равенства и една победа над Фулъм, но в последните два кръга КПР отново припомни на феновете си лошото чувство на поражението. В кръга преди Коледа синьо-белите загубиха с 1:0 при гостуването им на Нюкасъл, а на Boxing Day не успяха да вземат нищо у дома срещу Уест Бромич.

Хари Реднап има сериозни проблеми със състава преди тази среща, след като цели 5 играча на тима със сигурност ще пропуснат двубоя. Това са - Дайер, Джонсън, Епхрайм, Замора и Парк Джи-Сунг, докато Райън Нелсън и Недъм Онуоха са под въпрос.

Ливърпул пък зарадва феновете си за коледните празници с колебливото си представяне, които костваха изкачването на тима по-напред от 10-та позиция, която за момента заема. Колебливо, тъй като мърсисайдци редуваха победа-загуба в последните 4-ри кръга от Висшата лига. На 9 декември червените победиха трудно като гост Уест Хем с 3:2, но седмица по-късно загубиха неочаквано на "Анфийлд" от Астън Вила. Преди Коледа съставът на Брендън Роджърс зарадва почитателите си с категоричен успех над Фулъм с 4:0, но на Boxing Day Ливърпул нямаше нищо общо с този отбора победил котиджърс няколко дни по-рано. В крайна сметка мърсисайдци загубиха с 3:1 гостуването си на Стоук Сити.

След това поражение Стърлинг и Алън се очаква да започнат като титуляри, докато Лукаш ще бъде оставен на резервната скамейка, поради слабото си представяне, дължащо се твърде краткия изминал период след възстановяването му от травма. Луис Суарес се оплака от болки в глезе след мача с грънчарите, но вече е излекуван. Фабио Борини и Мартин Кели са аут, докато Асайди е под въпрос.

Прогноза: Куинс Парк Рейнджърс - Ливърпул 0:2

Последни 5 изиграни срещи:

КПР:

01 декември КПР - Астън Вила 1:1 (Висша лига)
08 декември Уигън - КПР 2:2 (Висша лига)
15 декември КПР - Фулъм 2:1 (Висша лига)
22 декември Нюкасъл - КПР 1:0 (Висша лига)
26 декември КПР - Уест Бромич 1:2 (Висша лига)

Ливърпул:

06 декември Удинезе - Ливърпул 0:1 (Лига Европа)
09 декември Уест Хем - Ливърпул 2:3 (Висша лига)
15 декември Ливърпул - Астън Вила 1:3 (Висша лига)
22 декември Ливърпул - Фулъм 4:0 (Висша лига)
26 декември Стоук Сити - Ливърпул 3:1 (Висша лига)

Досегашни срещи:

КПР - Ливърпул

42 срещи
7 победи за КПР
6 равенства
29 победи за Ливърпул
Голова Разлика: 71:37 за Ливърпул

Коефициенти от bet365:
КПР - 4.00
Равен - 3.50
Ливърпул - 1.90

Коефициенти от Offsidebet:
КПР - 3.75
Равен - 3.50
Ливърпул - 1.90

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
207