Тотнъм и Ливърпул ще завършат наравно в Лондон


П. Пенков

Тотнъм и Ливърпул ще завършат наравно в Лондон

Тотнъм - Ливърпул
Стадион: "Уайт Харт Лейн", Лондон
Дата: 28.11.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Фил Дауд


В среща от междинния 14-ти кръг от английската Висша лига, Тотнъм и Ливърпул излизат един срещу друг в битка на "Уайт Харт Лейн". През уикенда лондончани успяха да сложат край на негативната си серия от 3 поредни поражения в елита, като победиха Уест Хем у дома в градското дерби с 3:1. Така съставът на Андре Вилаш-Боаш се изкачи до седмата позиция в подреждането, изоставайки на 5 точки от Топ 4. Междувременно Тотнъм е близо до осигуряването си на участие извън груповата фаза на турнира Лига Европа, като за момента тима е втори с група J с актив от 7 точки. Третия Панатинайкос е на 2 точки зад лондончани, като двата отбора ще се срещнат един срещу друг в последния кръг от надпреварата.

След убедителната победа над Уест Хем, мениджърът на Тотнъм може да заложи на същите 11 и за двубоя с Ливърпул. Муса Дембеле е близо до завръщането си в игра, но все още не е готов за да започне. Емануел Адебайор остава наказан, а Асу-Екото, Кабул и Паркър със сигурност пропускат срещата с мърсисайдци.

Ливърпул пропусна иделната възможност да се изкачи нагоре в класирането, след като в неделя успя да вземе само точка при гостуването си на Суонзи Сити, мач който завърши при нулево равенство. Това беше общо 7-то реми за червените през настоящата кампания, което говори за това, че мърсисайдци имат сериозен проблем с отбелязването на попадения. Ливърпул също не си е осигурил продължване напред в Лига Европа, като за момента тима на Брендън Роджърс е втори в група А с еднакъв актив от точки с третия Йънг Бойс.

Андре Уиздън, който получи контузия по време на двубоя с Анжи Махчкала от Лига Европа, не успя да се появи срещу Суонзи Сити, въпреки че Роджърс заяви, че "той се чувства възстановен", така че отново остава под въпрос. Хосе Енрике отново трябва да се появи като титуляр, а Лукаш, Кели и Борини остава аут.

Прогноза: Тотнъм - Ливърпул 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

08 ноември Тотнъм - Марибор 3:1 (Лига Европа)
11 ноември Манчестър Сити - Тотнъм 2:1 (Висша лига)
17 ноември Арсенал - Тотнъм 5:2 (Висша лига)
22 ноември Лацио - Тотнъм 0:0 (Лига Европа)
25 ноември Тотнъм - Уест Хем 3:1 (Висша лига)

Ливърпул:

08 ноември Анжи Махачкала - Ливърпул 1:0 (Лига Европа)
11 ноември Челси - Ливърпул 1:1 (Висша лига)
17 ноември Ливърпул - Уигън 3:0 (Висша лига)
22 ноември Ливърпул - Йънг Бойс 2:2 (Лига Европа)
25 ноември Суонзи - Ливърпул 0:0 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Тотнъм - Ливърпул

143 срещи
42 победи за Тотнъм
36 равенства
65 победи за Ливърпул
Голова Разлика: 221:165 за Ливърпул

Коефициенти от bet365:
Тотнъм - 2.40
Равен - 3.40
Ливърпул - 2.87

Коефициенти от Offsidebet:
Тотнъм - 2.45
Равен - 3.30
Ливърпул - 2.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
160