Челси ще се затрудни на Дъ Хоутърнс


П. Пенков

Челси ще се затрудни на Дъ Хоутърнс

Уест Бромич - Челси
Стадион: "Дъ Хауторнс", Уест Бромич
Дата: 17.11.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Майкъл Оливър


Челси гостува на Уест Бромич Албиън в среща от 12-я кръг на английската Висша лига. Свраките са пети във временното подреждане с еднакъв точки актив с четвъртия Евертън. Съставът на Стийв Кларк успя да зарадва феновете си в последните два кръга, след като преди тях тима се намираше в серия от 2 поредни поражения. На 5 ноември обаче Албиън се завърнаха към успеха, побеждавайки у дома новака Саутхемптън с 2:0, а седмица по-късно надиграха и Уигън с 2:1 като гост.

Лукаку няма да може да вземе участие срещу бившия си клуб през този уикенд, така че Одемвинге ще заеме неговото място. Кларк вероятно ще заложи на схема 4-2-3-1. Бен Фостър, който пропусна двубоя с Уигън, поради болка в слабините, се очаква отново да бъде аут заедно с Крейг Доусън. Жером Томас пък не се намира в добра физичска форма, а Рийд, Морисън и МакОули са под въпрос.

Отборът на Челси пък отстъпи втората позиция в класирането на Манчестър Сити, след като миналия уикенд сините от Лондон записаха равенство 1:1 у дома срещу Ливърпул. Съставът на Роберто Ди Матео като цяло не се представи никак добре в последните си 3 мача от Висшата лига, в които спечели само 2 точки. В тях Челси записа поражение с 3:2 от Манчестър Юнайед, равенство 1:1 като гост на Суонзи Сити и споменатото равенство срещу мърсисайдци. Челси все още не е подсигурил напълно продължаването си напред извън груповата фаза на Шампионска лига, въпреки че тима е лидер в група Е. Лондончани обаче притежават еднакъв точков актив с втория Шахтьор Донецк и само точка повече от третия Ювентус.

Франк Лампард и Джон Тери остават аут за Челси, страдайки от контузии. Ашли Коул и Давид Луиш са на път да се заврънат в игра, което би означавало, че Азпиликуета ще бъде оставен на смеймейката. Азар, Мата и Оскар се очаква отново да започнат като титуляри, а атаката на тима да бъде водена от Фернандо Торес.

Прогноза: Уест Бромич - Челси 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Уест Бромич:

06 октомври Уест Бромич - КПР 3:2 (Висша лига)
20 октомври Уест Бромич - Манчестър Сити 1:2 (Висша лига)
28 октомври Нюкасъл - Уест Бромич 2:1 (Висша лига)
05 ноември Уест Бромич - Саутхемптън 2:0 (Висша лига)
10 ноември Уигън - Уест Бромич 1:2 (Висша лига)

Челси:

28 октомври Челси - Манчестър Юнайтед 2:3 (Висша лига)
31 октомври Челси - Манчестър Юнайтед 5:4 сл. прод. (Купа на Лигата)
03 ноември Суонзи - Челси 1:1 (Висша лига)
07 ноември Челси - Шахтьор Донецк 3:2 (Шампионска лига)
11 ноември Челси - Ливърпул 1:1 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Уест Бромич - Челси

98 срещи
31 победи за Уест Бромич
24 равенства
43 победи за Челси
Голова Разлика: 168:146 за Челси

Коефициенти от bet365:
Уест Бромич - 3.75
Равен - 3.50
Челси - 2.00

Коефициенти от Offsidebet:
Уест Бромич - 3.60
Равен - 3.40
Челси - 2.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
153