Евертън ще направи грешка стъпка по пътя към върха


П. Пенков

Евертън ще направи грешка стъпка по пътя към върха

Евертън - Съндърланд
Стадион: "Гудисън Парк", Ливърпул
Дата: 10.11.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Лий Мейсън


В събота от 17:00 часа Евертън приема Съндърланд в мач от 11-я кръг от английската Висша лига. Домакините вече могат да се похвалят с факта, че успяха заемат четвъртата позиция, въпреки само точката, която спечелиха миналия уикенд при гостуването им на Фулъм, завършило при резулат 2:2. Въпреки равенството, карамелите се изкачиха до желаната позиция, благодарение на по-добрата си голова разлика в сравнение с Уест Бромич и Тотнъм, които също притежават актив 17 точки. Последната победа на мърсисайдци беше в края на месец септември, когато надиграха новака Саутхемптън с 3:1 на "Гудисън Парк". След този двубой Евертън записа серия от 4 поредни равенства.

Дейвид Мойс вероятно няма да направи проблеми в състава и ще заложи на същите 11, които преди седмица бяха близо до спечелването на трите точки на "Крейвън Котидж". Йелавич няма попадение в нито един от последните си 3 мача, така че Аничебе ще се надява на титулярно място, докато Дарън Гибсън остава под въпрос.

Съндърланд изглежда, че ще се бори за оставането си в елита през този сезон, след като тима има само една единствена победа от старта на кампанията. Проблемът в състава на Мартин О'Нийл са твърде много равенства, които тима регистираха от старта на кампанията - общо 6. Но нека да не забравяме, че черните котки са с мач по-малко от съперниците си, като при евентуално спечелване на този неизигран двубой отбора ще може да се изкачи 4 позици по-напред в класирането, след като в момента заема 16-то място с актив от едва 9 точки. Преди седмица Съндърланд загуби с 1:0 домакинството си на 17-я Астън Вила, а в допълнение тима се раздели и с надпреварата за Купата на Лигата, след като загуби отново у дома с 1:0, но този път от Мидълзбро.

Уес Браун от състава на Съндърлад няма да помогне на тима до началото на следващата година, поради контузия в коляното. Тайтъс Брамбъл и Джеймс Макфадън пък остават под въпрос за гостуването в Ливърпул. О'Нийл вероятно ще направи някои промени след загубата от Вила, като вероятно Гарднър и Сесеньон няма да излязат титуляри след слабото си представяне преди седмица.

Прогноза: Евертън - Съндърланд 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Евертън:

29 септември Евертън - Саутхемптън 3:1 (Висша лига)
06 октомври Уигън - Евертън 2:2 (Висша лига)
21 октомври КПР - Евертън 1:1 (Висша лига)
28 октомври Евертън - Ливърпул 2:2 (Висша лига)
03 ноември Фулъм - Евертън 2:2 (Висша лига)

Съндърланд:

06 октомври Манчестър Сити - Съндърланд 3:0 (Висша лига)
21 октомври Съндърланд - Нюкасъл 1:1 (Висша лига)
27 октомври Стоук Сити - Съндърланд 0:0 (Висша лига)
30 октомври Съндърланд - Мидълзбро 0:1 (Купа на Лигата)
03 ноември Съндърланд - Астън Вила 0:1 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Евертън - Съндърланд

157 срещи
70 победи за Евертън
26 равенства
61 победи за Съндърланд
Голова Разлика: 266:247 за Евертън

Коефициенти от bet365:
Евертън - 1.44
Равен - 4.20
Съндърланд - 8.00

Коефициенти от Offsidebet:
Евертън - 1.47
Равен - 3.75
Съндърланд - 7.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
96