Котиджърс ще спечелят само точка у дома срещу Евертън


П. Пенков

Котиджърс ще спечелят само точка у дома срещу Евертън

Фулъм - Евертън
Стадион: "Крейвън Котидж", Лондон
Дата: 03.11.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Нийл Суорбрик


Десетият кръг от английската Висша лига противопоставя седмия срещу петия във временното поджрене - Фулъм и Евертън. Домакините от "Крейвън Котидж" имат регистирани 4 победи, 2 равенства и 3 загуби от старта на кампанията. През миналия уикенд съставът на Мартин Йол беше близо до успеха при гостуването си на новака Рединг, след като котиджърс поведоха с гол на Димитър Бербатов в 88-та минута, но две по-късно Робсън-Кану изравни за кралските поданици, като в крайна сметка двата отбора прибавиха по точка към активити си. Последното поражение на Фулъм беше в края на месец септември, когато тима загуби у дома с 2:1 от Манчестър Сити. През средата на седмицата лондончани не взеха участие в кръга от Купата на Лигата, тъй като доста рано отпаднаха от турнира, още в края на август от Шефилнд Уензди.

Димитър Бербатов и Крис Беърд получиха травми по време на равенството с Рединг, но успяха да се възстановят и ще са готови за срещата с карамелите. Саймън Дейвис със сигурност е аут.

Евертън от своя страна няма поражение в последните си шест мача от Висшата лига. Последното такова бе в началото на месец септември, когато състава на Дейвид Мойс загуби гостуването си на Уест Бромич Албиън с 2:0. Карамелите са в серия от 3 поредни равенства, като последното от тях бе през миналия уикенд в граския сблъсък с Ливърпул, който завърши при резулат 2:2. Благодарение на добрите резулатати на тима от началото на сезона, те се намират на петото място в подреждането, само на точка от Топ 4.

Стивън Пиенар трябва се завърне в игра отново през този уикенд, след като изтърпя наказанието си, като вероятно ще замени Стивън Нейсмит, въпреки че шотландеца отбеляза гол срещу градския съперник Ливърпул. Миралас получи лека травма през миналия уикенд, но е добре. Дарън Гибсън и Тони Хибърт остават под въпрос за мача с Фулъм.

Прогноза:  Фулъм - Евертън 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Фулъм:

22 септември Уигън - Фулъм 1:2 (Висша лига)
29 септември Фулъм - Манчестър Сити 1:2 (Висша лига)
07 октомври Саутхемптън - Фулъм 2:2 (Висша лига)
20 октомври Фулъм - Астън Вила 1:0 (Висша лига)
27 октомври Рединг - Фулъм 3:3 (Висша лига)

Евертън:

25 септември Лийдс - Евертън 2:1 (Купа на Лигата)
29 септември Евертън - Саутхемптън 3:1 (Висша лига)
06 октомври Уигън - Евертън 2:2 (Висша лига)
21 октомври КПР - Евертън 1:1 (Висша лига)
28 октомври Евертън - Ливърпул 2:2 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Фулъм - Евертън

45 срещи
13 победи за Фулъм
6 равенства
26 победи за Евертън
Голова Разлика: 77:42 за Евертън

Коефициенти от bet365:
Фулъм - 2.75
Равен - 3.40
Евертън - 2.50

Коефициенти от Offsidebet:
Фулъм - 2.80
Равен - 3.25
Евертън - 2.45

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
143