Мърсисайдци ще се справят със Суонзи на Анфлийд


П. Пенков

Мърсисайдци ще се справят със Суонзи на Анфлийд

Ливърпул - Суонзи
Стадион: "Анфийлд", Ливърпул
Дата: 31.10.2012г.
Час: 22:00
Съдия: Лий Пробърт


В среща от 4-я кръг от Купата на Лигата Ливърпул среща Суонзи Сити в сряда от 22:00 часа. Мърсисайдци достигнаха до този етап от надпреварата, след като в края на миналия месец тима се справи успешно с Уест Бромич Албиън, надиграйки свраките с 2:1 като гост, като по този начин червените си върнаха за загубата с 3:0 в пилотния кръг от Висшата лига. През уикенда съставът на Брендън Роджърс беше близо до 3-те точки в градското дерби с Евертън, но съдийска грешка попари радостта им. Въпреки това точката беше в полза на Ливърпул, тъй като благодарение на нея отбора се изкачи до 12-та позиция в подреждането. За разлика от английскто първентсво, Ливърпул се представя много по-добре в турнира Лига Европа, тъй като там отбора заема лидерската позиция в група А с актив от 6 точки, с 2 повече от втория и третия - Анжи Махчкала и Удинезе.

Брендън Роджърс се очаква да даде почивка на накои от основните си играчи след тежкото дерби с Евертън. Рейна трябва да се завърне на поста си, тъй като е напълно възстановен от травмата си. Това обаче не се отнася за Лукаш Лейва, Фабио Борини и Мартин Кели. Глен  Джонсън трябва да започне като титуляр отндясно, след като Уиздъм взе участие в две последователни срещи - срещу Анжи и Евертън.

Съперникът на Ливърпул - Суонзи Сити надигра третодивизионния Кроули Таун с 3:2 като гост, като по този начин си осигури участие в настоящия кръг от надпреварата. Съставът на Михаел Лаудруп не се представя особено убедително в последните няколко кръга, след като тима спечели 4 точки в последните си 6 мача. През уикенда лебедите регистираха 4-то си поражение от началото на кампанията. Те загубиха с 1:0 гостуването си на Манчестър Сити. По този начин Суонзи запази 11-та си позиция, притежавайки точка преднина пред 12-я Ливърпул.

Дългосрочно отсъстващи за състава на Суонзи са Кайл Бартли и Нийл Тейлър. Александър де Гузман вероятно ще получи почивка, след като взе участие в последните две срещи на тима. Стражът Миахел Ворм е аут, тъй като получи контузия в 68-та минута срещу Сити, като Герхард Тремел се очаква да започне на негово място.

Прогноза: Ливърпул - Суонзи Сити 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Ливърпул:

04 октомври Ливърпул - Удинезе 2:3 (Лига Европа)
07 октомври Ливърпул - Стоук Сити 0:0 (Висша лига)
20 октомври Ливърпул - Рединг 1:0 (Висша лига)
25 октомври Ливърпул - Анжи Махачкала 1:0 (Лига Европа)
28 октомври Евертън - Ливърпул 2:2 (Висша лига)

Суонзи:

25 септември Кроули Таун - Суонзи 2:3 (Купа на Лигата)
29 септември Стоук Сити - Суонзи 2:0 (Висша лига)
06 октомври Суонзи - Рединг 2:2 (Висша лига)
20 октомври Суонзи - Уигън 2:1 (Висша лига)
27 октомври Манчестър Сити - Суонзи 1:0 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Ливърпул - Суонзи

6 срещи
2 победи за Ливърпул
2 равенства
2 победи за Суонзи
Голова Разлика: 8:5 за Ливърпул

Коефициенти от bet365:
Ливърпул - 1.44
Равен - 4.20
Суонзи - 8.00

Коефициенти от Offsidebet:
Ливърпул - 1.45
Равен - 3.75
Суонзи - 7.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
199