Ще запише ли Ливъпул пърба победа на Анфийлд?


П. Пенков

Ще запише ли Ливъпул пърба победа на Анфийлд?

Ливърпул - Рединг
Стадион: "Анфийлд", Ливърпул
Дата: 20.10.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Роджър Ийст


14-я в подреждането Ливърпул приема борещия се за оцеляване Рединг в среща от поредния кръг от английската Висша лига. Мърсисайдци все още не успяват да намерят правилната формула, която да донесе нужните точки на тима, за да заеме правилната позиция в подреждането. В края на месец септември съставът на Брендън Роджърс постигна първата си победа през настоящата кампания, като това се случи по един доста категоричен начин. Червените надиграха като гост Норич Сити с 5:2, като това може би беше единствения "проблясък" за Ливърпул по отношение играта, която показа тима в тази среща. Седмица по-късно феновете очакваха и първия успех на "Анфийлд" през този сезон, но в крайна сметка Ливърпул записа нулево равенство у дома срещу Стоук Сити. В допълнение мърсисайдци са вече 3-ти в група А в Лига Европа, след като преди седмица загубиха домакинството си на Удинезе с 2:3, като по този начин Анжи и Удинезе заеха първите две места в групата, а Ливърпул останаха под тях с точка по-малко.

Проблемите на Ливърпул се задълбочиха през паузата за световните квалификации, след като стана ясно, че нападателя Фабио Борини ще отсъства от игра в продължение на 3 месеца, след като счупи крака си. Лукас Лейва, Мартин Кели и Джон Фланагън също са в списъка с контузени играчи на Ливърпул, докато Андре Уиздъм и Хосе Енрике са под въпрос.

Новакът във Висшата лига Рединг се представя доста лошо от старта на сезона, като тима е регистирал 3 равенства и 3 загуби в 6-те си изиграни срещи до момента. В последните две седмици Кралските поданици успяха да натрупат 2 точки в актива си, след като записаха трудни равенство съответно срещу 10-я и 11-я в подреждането - Нюкасъл и Суонзи Сити. Освен това съставът на Брайън МакДермът продължи напред в Купата на Лигата, остранявайки Куинс Парк Рейнджърс с 3:2 като гост.

Микеле Лейджърууд може да се завърне в игра за Рединг, който пропусна гостуването на Суонзи, поради контузия. Федеречи продължава борбата с травмата си, така че МакКарти ще продължи да пази вратата на тима. Хънт и Погребняк се очаква отново да поведат атаката, след като това даде резултат в последните два мача.

Прогноза: Ливърпул - Рединг 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Ливърпул:

23 септември Ливърпул - Манчестър Юнайтед 1:2 (Висша лига)
26 септември Уест Бромич - Ливърпул 1:2 (Купа на Лигата)
29 септември Норич - Ливърпул 2:5 (Висша лига)
04 октомври Ливърпул - Удинезе 2:3 (Лига Европа)
07 октомври Ливърпул - Стоук Сити 0:0 (Висша лига)

Рединг:

16 септември Рединг -Тотнъм 1:3 (Висша лига)
22 септември Уест Бромич - Рединг 1:0 (Висша лига)
26 септември КПР - Рединг 2:3 (Купа на Лигата)
29 септември Рединг - Нюкасъл 2:2 (Висша лига)
06 октомври Суонзи - Рединг 2:2 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Ливърпул - Рединг

8 срещи
5 победи за Ливърпул
1 равенство
2 победи за Рединг
Голова Разлика: 17:13 за Ливърпул

Коефициенти от bet365:
Ливърпул - 1.33
Равен - 5.00
Рединг - 10.00

Коефициенти от Offsidebet:
Ливърпул - 1.33
Равен - 4.75
Рединг - 8.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
184