Фулъм ще спечели домакинството си на Астън Вила


П. Пенков

Фулъм ще спечели домакинството си на Астън Вила

Фулъм - Астън Вила
Стадион: "Крейвън Котидж", Лондон
Дата: 20.10.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Крис Фой


В събота от 17:00 часа Фулъм приема Астън Вила на стадион "Крейвън Котидж" в среща от 8-я кръг от английската Висша лига. Димитър Бербатов и компания влошиха представянето си в последните два изминали кръга, в които отбора успя да спечели само точка, след като преди тях котиджърс бяха в серия от две поредни победи. В края на миналия месец съставът на Мартин Йол не успя да се противопостави у дома на Манчестър Сити и загуби от гражданите с 2:1. Седмица по-късно котиджърс си тръгнаха само с точка от Саутхемптън, след като позволиха на новаците да изравнят резултата в последната минута на двубоя.

Причината за слабите резултати на тима в тези два мача може би се дължи и на отсъствието на Димитър Бербатов, който получи контузия по време на тренировка и не взе участие. Българинът остава под въпрос и за мача с бирмингамци този уикенд, след като не се е възстановил напълно от травмата си, но най-вероятно ще бъде подложен на късен фитнес тест. Състоянието на Младен Петрич също остава под въпрос. Диара и Дейвис със сигурност пропуснят срещата с Вила, докато Фрей и Дежага не се намират в оптимална физическа форма.

Астън Вила също не се представя добре от началото на сезона, като за момента бирмингамци са 16-ти в класирането, като само 2 точки делят тима от зоната на изпадащите. В последните 3 кръга тима спечели само точка, като това се случи при домакинството им на Уест Бромич, завършило при резултат 1:1. В другите два двубоя Астън Вила регистрира поражения, съответно от новака Саутхемптън с 4:1 и от Тотнъм с 2:0 на "Уайт Харт Лейн". Въпреки слабото си представяне във Висшата лига, Вила успя да продължи участието си в Купата на Лигата, отстранявайки Манчестър Сити с 4:2 в края на миналия месец.

Ричард Дън и Гари Гарднър от състава на гостите все още не са възстановени от котнузиите си, докато Енда Стивънс не се намира в добра форма. Джо Бенет, Кийрън Кларк и Стивън Айрлънд остават под въпрос за мача, докато българина Стилиян Петров продължава борбата си с левкимията.

Прогноза: Фулъм - Астън Вила 2:1


Последни 5 изиграни срещи:

Фулъм:

01 септември Уест Хем - Фулъм 3:0 (Висша лига)
15 септември Фулъм - Уест Бромич 3:0 (Висша лига)
22 септември Уигън - Фулъм 1:2 (Висша лига)
29 септември Фулъм - Манчестър Сити 1:2 (Висша лига)
07 октомври Саутхемптън - Фулъм 2:2 (Висша лига)

Астън Вила:

15 септември Астън Вила - Суонзи 2:0 (Висша лига)
22 септември Саутхемптън - Астън Вила 4:1 (Висша лига)
25 септември Манчестър Сити - Астън Вила 2:4 след прод. (Купа на Лигата)
30 септември Астън Вила - Уест Бромич 1:1 (Висша лига)
07 октомври Тотнъм - Астън Вила 2:0 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Фулъм - Астън Вила

42 срещи
11 победи за Фулъм
15 равенства
16 победи за Астън Вила
Голова Разлика: 66:55 за Астън Вила

Коефициенти от bet365:
Фулъм - 1.80
Равен - 3.60
Астън Вила - 4.50

Коефициенти от Offsidebet:
Фулъм - 1.80
Равен - 3.50
Астън Вила - 4.33

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
154