Очаквай неочакваното - Ливърпул ще победи Норич


П. Пенков

Очаквай неочакваното - Ливърпул ще победи Норич

Норич - Ливърпул
Стадион: "Кероу Роуд", Норич
Дата: 29.09.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Майкъл Джоунс


В събота от 17:00 часа Ливърпул гостува на "Кероу Роуд", където се изправя срещу Норич Сити в мач от 6-я кръг от английската Висша лига. Канарчетата са близо до попадане в опасната зона, като само точки ги дели от подобна участ. Съставът на Крис Хътън има само три спечелени точки от началото на сезона, които бяха инкасирани след трите поредни равенства на тима, съответно - срещу Куинс Парк Рейнджърс, Тотнъм и Уест Хем. В другите си два изгирани мача Норич не успя да спечели нито точка, като това бяха съответно гостуването на Фулъм, където загубиха с 5:0 и визитата на Нюкасъл, където канарчетата не успя да се противипоставят на "пернатите си братя" свраките и загубиха с 1:0.

Себастиан Басонг, който получи контузия по време на двубоя през миналия уикенд и беше заменен по време на срещата, остава под въпрос. Елиът Бенет, Саймън Лапин и Стивън Уайттейкър са аут, докато Кане и Пиклингтън вероятно ще преминат късни фитнес тестове.

Малко изнезнадващо, но Ливърпул дори заема по-ниска от Норич Сити позиция в подреждането, въпреки негативната серия на канарчетата от старта на сезона. Мърсисайдци дори имат едно равенства по-малко в актива си, което им отрежда място в зоната на изпадащите с точка по малко от Норич Сити. Като цяло това не може по никакъв начин да се определи като очакания от феновете сезон, очаквания подбудени от треньорската рокада и обещанията за по-светло бъдеще от страна на мениджъра и ръководството. През миналия уикенд търпението на червените фенове отново беше изправено пред изпитание, след като Ливърпул загуби у дома от вечния съперник Манчестър Юнайтед с 2:1, като груба грешка на Марк Холси беше причината за недоволството на домакините. Въпреки оплакванията към съдията, човека, който отново трябваше да поеме вината за случилото бе Брендън Роджърс.

Джонджо Шелви ще трябва да пропусне следващите 3 мача на тима, след като беше изгонен в мача срещу червените дяволи. В този мач Мартин Кели получи сериозна контузия в коляното, която веорятно няма да му позволи да се върне скоро в игра, така че Глен Джонсън ще заема позиция отдясно, а Енрике ще се завърне на левия фланг. Борини и Агер също остават под въпрос, след като и те получиха травми срещу Юнайтед.

Прогноза: Норич Сити - Ливърпул 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Норич:

28 август Норич - Скънторп Юнайтед 2:1 (Купа на Лигата)
01 септември Тотнъм - Норич 1:1 (Висша лига)
15 септември Норич - Уест Хем 0:0 (Висша лига)
23 септември Нюкасъл - Норич 1:0 (Висша лига)
26 септември Норич - Донкастър 1:0 (Купа на Лигата)

Ливърпул:

02 септември Ливърпул - Арсенал 0:2 (Висша лига)
15 септември Съндърланд - Ливърпул 1:1 (Висша лига)
20 септември Йънг Бойс - Ливърпул 3:5 (Лига Европа)
23 септември Ливърпул - Манчестър Юнайтед 1:2 (Висша лига)
26 септември Уест Бромич - Ливърпул 1:2 (Купа на Лигата)

Досегашни срещи:

Норич - Ливърпул

44 срещи
10 победи за Норич
12 равенства
22 победи за Ливърпул
Голова Разлика: 78:40 за Ливърпул

Коефициенти от bet365:
Норич - 4.75
Равен - 3.75
Ливърпул - 1.72

Коефициенти от Offsidebet:
Норич - 4.20
Равен - 3.35
Ливърпул - 1.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
155