КПР няма да вземе първата си победа в дербито с Тотнъм


И. Ангелов

КПР няма да вземе първата си победа в дербито с Тотнъм

Куинс Парк Рейнджърс изглеждат доста посредствено в гостуванията си откакто бяха промотирани във Висшата лига и всъщност измина повече от година от последната чиста мрежа на тима на гости. Андре Вилаш-Боаш също не бе впечатляващ срещу Лацио в Европа, но ще търси формата на отбора си.

Беноа Асу-Екото все още е на седмици от завръщане, така че вероятно Кайл Ноутън ще го замести, след като игра често на бека за Норич. Йонес Кабул ще отсъства до декември, а Емануел Адебайор не игра в Лига Европа поради проблеми в бедрото. Скот Паркър може да се завърне след дълго възстановяване на ахилеса.

В последното си гостуване КПР се пребори мъжки за точката с Челси, но това бе на цената на няколко контузени. Антон Фърдинанд и Фабио Да Силва ще пропуснат срещата, докато Стефан М'Биа е под въпрос. Анди Джонсън ще е аут дълго време след като нарани връзки срещу Челси, но тук тима има много играчи, чакащи шанс.

Тотнъм загуби само два от последните си 15 мача у дома. КПР пък няма победа в последните си 15 гостувания, губейки 12 от тях. Всичко сочи в полза на домакините, чийто нападател Джърмейн Дефоу има повече удари от всеки играч в лигата - 26.

Прогноза: Тотнъм - КПР 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
137