Тотнъм ще спечели лесни три точки срещу Норич


П. Пенков

Тотнъм ще спечели лесни три точки срещу Норич

Тотнъм - Норич
Стадион: "Уайт Харт Лейн", Лондон
Дата: 01.09.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Марк Холси


В събота от 17:00 часа Тотнъм и Норич Сити се изправят един срещу друг в среща от третия кръг на английската Висша лига. За момента шпорите заемат 14-та позиция във временното класиране с регистрирани една загуба и едно равенство от началото на кампанията. В пилотния кръг от шампионата съставът на Андре Вилаш-Боаш претърпя поражение и си тръгна без точки от "Сейнт Джеймсис Парк" след 2:1 от Нюкасъл. Седмица по-късно Уест Бромич запази доброто си представяне, като измъкна точка при гостуването си на Тотнъм, което завърши при резултат 1:1.

През седмица Лука Модрич се раздели с лондончани, преминавайки в испанския гранд Реал Мадрид за сумата от 40 милиона паунда. Шпорите бързо намерих негов подходящ заместник в лицето на Муса Дембеле. Емануел Адебайор може да изиграе първия си мач за тима, след като се завърна отново, подписвайки този път постоянен договор с шпорите. Сигурдсон се очаква да започне като титуляр на мястото на Ван дер Ваарт, който реши да напусне в посока Хамбургер. Най-големия проблем пред Вилаш-Боаш е свързан с контузията на Йонес Кабул, който се очаква да отсъства в продължение на 4 седмици, тъй като ще се подложи на операция на коляното, докато Скот Паркър остава аут, поради травма в ахилеса.

Норич Сити не започнаха никак добре новия сезон, но като че ли успяха да намерят правилната формула. В първия кръг канарчетата претърпяха тежка загуба с 5:0 при гостуването си на Фулъм, но в следващия кръг подобриха представянето си и спечелиха точка у дома срещу Куинс Парк Рейнджърс. Няколко дена по-късно дойде и първата победа за Норич, но в Купата на Лигата, където тима надигра Скънторп Юнайтед с 2:1 на "Кероу Роуд".

Наскоро Стивън УайтТейкър и Елиът Уорд се завърнаха към добрата си форма, но остават под въпрос за тази среща, докато Якоб Бътърфийлд ще отсъства още седмица. Новите попълнения Басонг и Гардио трябва да запазят титулярните си места, след като направиха добри дебюти преди седмица срещу Куинс Парк Рейнджърс.

Прогноза: Тотнъм - Норич Сити 3:1

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

28 юли Ливърпул - Тотнъм 0:0 (Приятелска среща)
01 август Ню Йорк Ред Булс - Тотнъм 1:2 (Приятелска среща)
09 август Валенсия - Тотнъм 2:0 (Приятелска среща)
18 август Нюкасъл - Тотнъм 2:1 (Висша лига)
25 август Тотнъм - Уест Бромич 1:1 (Висша лига)

Норич:

03 август МК Донс - Норич 0:0 (Приятелска среща)
11 август Норич - Борусия М'гладбах 0:2 (Приятелска среща)
18 август Фулъм . Норич 5:0 (Висша лига)
25 август Норич - КПР 1:1 (Висша лига)
28 август Норич - Скънторп Юнайтед 2:1 (Купа на Лигата)

Досегашни срещи:

Тотнъм - Норич

42 срещи
18 победи за Тотнъм
12 равенства
12 победи за Норич
Голова Разлика: 67:50 за Тотнъм

Коефициенти от bet365:
Тотнъм - 1.36
Равен - 5.00
Норич - 8.50

Коефициенти от Offsidebet:
Тотнъм - 1.38
Равен - 4.60
Норич - 7.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
126