Бербатов и компания ще победят Уест Хем


П. Пенков

Бербатов и компания ще победят Уест Хем

Уест Хем - Фулъм
Стадион: "Болейн Граунд", Лондон
Дата: 01.09.2012г.
Час: 14:45
Съдия: Антъни Тейлър


В първа среща от третия кръг на английската Висша лига Фулъм гостува на Уест Хем. Часове преди срещата българският нападател Димитър Бербатов се присъеидни към котиджърс, след като реши да се раздели с червените дяволи, тъй като не получаваше достатъчно игрово време. Бербатов подписа 2-годишен договор с клуба, като ще остане на "Крейвън Котидж" до 2014 година. Все още обаче не е ясно дали той ще вземе участие в срещата, като това зависи от ръководство на клуба, от които не се знае дали ще успея да регистират играча преди края на петъчния ден. Лондончани започнаха новия сезон със забележителен домакински успех с 5:0 над Норич Сити, но седмица по-късно претърпяха първото си порежение след 3:2 при гостуването им на Манчестър Юнайтед. През средата на седмица съставът на Мартин Йол прекрати участието си в Купата на Лигата, като загуби като гост с 1:0 от Шефилд Уензди.

Филип Сендерос и Керим Фрей ще пропуснат срещата с чуковете, поради контузии, докато бъдещето на Клинт Демпси все още е несигурно. Брайън Руиз, Младен Петрич и Саймъ Дейвис остават под въпрос.

Уест Хем също има актив от 4 точки след началото на новия сезон във Висшата лига, като също като Фулъм отбора записа победа в първия си мач, а във втория регистира поражение. В пилотния кръг от първенството чуковете победиха Астън Вила у дома с минималното 1:0, но уикенд по-късно не успяха да се противопоставят на Суонзи Сити и загубиха с 3:0 от лебедите. За разлика от котиджърс, Уест Хем успя да продължи участието си в Купата на Лигата, побеждавайки Крю Александра с 2:0 на "Болейн Граунд".

Джак Колисън от състава на домакините продължава да бъде под въпрос, поради контузия в коляното, която му попречи да вземе участие в първите две срещи от Висшата лига. Освен Колисън, Сам Алърдайс ще може да разчита на всички останали футболисти на чуковете, като вероятно ще направи доста промени след слабото представяне при загубата от Суонзи Сити. Анди Керъл се очаква да дебютира за Уест Хем, след като премина в клуба под наем за един сезон.

Прогноза: Уест Хем - Фулъм 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Уест Хем:

04 август Ипсуич - Уест Хем 3:1 (Приятелска среща)
10 август Брага - Уест Хем 1:1 (Приятелска среща)
18 август Уест Хем - Астън Вила 1:0 (Висша лига)
25 август Суонзи - Уест Хем 3:0 (Висша лига)
28 август Уест Хем - Крю Александра 2:0 (Купа на Лигата)

Фулъм:

07 август МК Донс - Фулъм 0:1 (Приятелска среща)
11 август Фулъм - Чарлтън 1:2 (Приятелска среща)
18 август Фулъм - Норич 5:0 (Висша лига)
25 август Манчестър Юнайтед - Фулъм 3:2 (Висша лига)
28 август Шефилд Уензди - Фулъм 1:0 (Купа на Лигата)

Досегашни срещи:

Уест Хем - Фулъм

34 срещи
15 победи за Уест Хем
8 равенства
11 победи за Фулъм
Голова Разлика: 59:49 за Уест Хем

Коефициенти от bet365:
Уест Хем - 2.50
Равен - 3.25
Фулъм - 2.87

Коефициенти от Offsidebet:
Уест Хем - 2.50
Равен - 3.25
Фулъм - 2.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
93