Челси ще спечели трудни три точки срещу свраките


-.

Челси ще спечели трудни три точки срещу свраките

Челси - Нюкасъл
Стадион: "Стамфорд Бридж", Лондон
Дата: 25.08.2012г.
Час: 19:30
Съдия: Фил Дауд


В събота, 25 август, отборите на Челси и Нюкасъл ще се изправят един срещу друг, в мач от 2 - ият кръг на Висшата лига. Срещата е на "Стамфорд Бридж" и е с начален час 19:00 часа. Очаква се този двубой да бъде един от най - интересните през този кръг. Момчетата на Роберто ди Матео ще искат да си отмъстят на "джордитата" за загубата с 0:2 през изминалият сезон. От своя страна "черно - белите" имат още по - големи амбиции за тази кампания и ще се опитат да изненадат лондончани.

"Сините" може да направят една единствена промяна в титулярния си състав, в сравнение с мача с Рединг, спечелен с 4:2. Защитникът Давид Луис е възстановен от своята травма в коляното и е твърде вероятно да замени Гари Кейхил, който се представи фантастично срещу "кралските поданици" и дори отбеляза гол.

Полузащитникът Оскар и нападателят Дани Стъридж най - вероятно отново ще останат на резервната пейка, след като тризъбеца на Челси Хуан Мата, Фернандо Торес най - вече Еден Азар се намират в топформа. Новопривлеченият Марко Марин няма да вземе участие в този мач, заради травма и ще бъде извън "зеления килим" до месец семптември.

Гостите ще започнат със схема 4-4-2, която е любимата на мениджърът Алан Пардю. Именно с тази постройка, Нюкасъл се наложи с 2:1 над Тотнъм в миналият кръг. В атака за "свраките" ще започнат познатата двойка Папис Сисе-Демба Ба.

Добрата новина за отбора, спортно - техническият щаб и изобщо за всички, които милеят за този клуб е, че аржентинецът Фабио Колочини е възстановен от контузията си в бедрото и ще бъде капитан на Нюкасъл срещу Челси. Крайният бранител Райън Тейлър, който вкара на гръцкия Атромитос (1:1) в червъртък, в мач от Лига Европа, отново ще започне от пейката за сметка на Давиде Сантон и Дани Симпсън.

Знаете ли, че?

Привлеченият през лятото, Еден Азар има на името си пет асистенции в първите два мача от началото на сезона за "сините". Това включва спечелването на две дузпи за Франк Лампард, който вкара в последователни мачове.

Отборът на Роберто ди Матео допусна осем попадения в своята врата в последните три мача. "Сините" получиха 3 гола от Брайтън и Хоув Албиън, а също и 2 от Рединг.

Нюкасъл няма загуба в последните си четизири визите на "Стамфорд Бридж" - две равенства и една победа за Лигата, също така и още една победа за Купата на Англия (4:3).

Алан Пардю направи 10 промени за мача с Атромитос, в сравнение за домакинския мач с "шпорите". Единствено Папис Сисе игра в двата мача.

Хатем Бен Арфа направи интересно изказване преди началото на сезона. Според бившият футболист на Олимпик (Марсилия), Нюкасъл няма никакви шансове за шампионската титла, докато според него Челси е фаворит. Интересно е, че в миналият шампионат "черно - белите" завършиха пети, а "сините" финишираха на шест позиция.

Прогноза: Челси - Нюкасъл 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Челси:

28 юли Челси - Милан 0:1 (Приятелска среща)
04 август Брайтън - Челси 3:1 (Приятелска среща)
12 август Челси - Манчестър Сити 2:3 (Къмюнити Шийлдс)
19 август Уигън - Челси 0:2 (Висша лига)
22 август Челси - Рединг 4:2 (Висша лига)

Нюкасъл:

28 юли Нюкасъл - Брага 2:1 (Приятелска среща)
04 август АДО Ден Хааг - Нюкасъл 0:0 (Приятелска среща)
11 август Кардиф - Нюкасъл 4:1 (Приятелска среща)
18 август Нюкасъл - Тотнъм 2:1 (Висша лига)
23 август Атромитос - Нюкасъл 1:1 (Лига Европа)

Досегашни срещи:

Челси - Нюкасъл

128 срещи
52 победи за Челси
34 равенства
42 победи за Нюкасъл
Голова Разлика: 185:163 за Челси

Коефициенти от bet365:
Челси - 1.50
Равен - 4.33
Нюкасъл - 6.50

Коефициенти от Offsidebet:
Челси - 1.53
Равен - 4.00
Нюкасъл - 6.00

АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
149