Ще започне ли Ливърпул да реализира положенията си?


П. Пенков

Ще започне ли Ливърпул да реализира положенията си?

Уест Бромич - Ливърпул
Стадион: "Дъ Хауторнс", Уест Бромич
Дата: 18.08.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Фил Дауд


Ливърпул гостува на "Дъ Хоутърнс" в среща от пилотния кръг на английската Висша лига. И двата отбора претърпяха промени по време на лятото, като и в двата клуба бяха назчени нови мениджъри. Този на Ливърпул - Брендън Роджърс - ще се опита да върне клуба отново в четворката, практикувайки стил на игра, в който главна роля играе постоянното взаймодействие между играчите на терена, докато треньора на дроздовете - Крис Кларк заяви, че ще довърши започнатото от Рой Ходжсън, който напусна клуба в края на миналия сезон, тъй като бе назначен за наставник на английския национален отбор.

Уест Бромич Албиън започва новия сезон с почти пълен състав, като единствено Лиъм Риджуел и Жером Томас продължават да лекуват контузии. Ясин Ел Ганаси се представи добре в предсезонната подготовка на тима, като вероятно ще си извоюва стартова позиция, докато Джеймс Морисън ще заеме място в центъра. Наскоро тима привлече Лукаку и Розенборг, които се очаква да добавят повече острота в атакуващ план, но двамата все още не са играли с фланелката на Уест Бромич, тъй като бяха привлечени след проведените контроли.

Съставът на Ливърпул ще бъде подсилен в предни линии от присъствието на Фабио Борини, който беше привлечен в клуба от Рома през това лято. Вероятно Брендън Роджърс ще заложи на схема 4-3-3 със Суарес, Борини и Даунинг в атавакуащ план, а в средата на терена ще бъдат разположени Стивън Джерард, възстановения - Лукаш Лейва и новото попълнение от Суонзи Сити - Джо Алън. Джо Коул остава под въпрос за мача, тъй като получи травма по време на срещата с Гомел от турнира Лига Европа.

Ливърпул е спечелил 5 от последните си 6 визити на "Дъ Хоутърнс", отбелязвайки общо 18 попадение и допускайки само 2. Фаворити в тази среща определено са мърсисайдци, но трябва да се има предвид това, че през миналия сезон отбора страдаше от това, че не успяваше да реализира положенята си, което отново може да се окаже причината за крайния резултат от срещата.

Прогноза: УЕСТ БРОМИЧ АЛБИЪН - ЛИВЪРПУЛ 0:2

Последни 5 изиграни срещи:

Уест Бромич:

19 юли Малмьо - Уест Бромич 1:0 (Приятелска среща)
28 юли Барнзли - Уест Бромич 0:0 (Приятелска среща)
31 юли Стокпорт Каунти - Уест Бромич 1:4 (Приятелска среща)
04 август Шефилд Уензди - Уест Бромич 1:1 (Приятелска среща)
10 август Нотингам Форест - Уест Бромич 0:2 (Приятелска среща)

Ливърпул:

26 юли Ливърпул - Рома 1:2 (Приятелска среща)
28 юли Ливърпул - Тотнъм 0:0 (Приятелска среща)
02 август Гомел - Ливърпул 0:1 (Лига Европа)
09 август Ливърпул - Гомел 3:0 (Лига Европа)
12 август Байер Леверкузен - Ливърпул 1:3 (Приятелска среща)

Досегашни срещи:

Уест Бромич - Ливърпул

118 срещи
30 победи за Уест Бромич
33 равенства
55 победи за Ливърпул
Голова Разлика: 180:128 за Ливърпул

Коефициенти от bet365:
Уест Бромич - 4.00
Равен - 3.60
Ливърпул - 1.90

Коефициенти от Offsidebet:
Уест Бромич - 3.75
Равен - 3.35
Ливърпул - 1.95

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
147