С последен мач срещу Юнайтед Хъл ще направи спасение ала Уест Хем


.

С последен мач срещу Юнайтед Хъл ще направи спасение ала Уест Хем

Хъл Сити посреща Манчестър Юнайтед в среща от последния кръг на Висшата лига.  “Тигрите” са в борбата за оцеляване като за момента заемат 17-ата позиция с 35 точки – 1 повече от 18-тия Нюкасъл и 3 пред Мидълзбро. “Червените дяволи” пък вече си осигуриха титлата и мислят само за финала на Шампионската лига. Затова и Сър Алекс може да заложи на експериментален състав.

Преди коледа малцина вярваха, че Хъл ще е застрашен от изпадане. Тимът вървеше страхотно във Висшата лига и в един момент бе дори в Топ 4. И така до натрупването на 26-ата точка. От там настъпи срив в състава и за повече от 20 кръга той не съумя да събере нужните му 14 точки, за да си гарантира място в елита и догодина. Сега трябва да победи най-добрият отбор в света.

За радостна домакините обаче този най-добър отбор в света си осигури титлата предния кръг, а в сряда ще трябва да играе срещу Барселона финал на Шампионската лига. Така за всеки става ясно какви са приоритетите на Манчестър Юнайтед. Затова и формацията на тима ще бъде доста особена.

Защитниците Камил Заяте и Анди Доусън са под въпрос за мача от състава на Хъл. Бернанр Менди вероятно ще участва, въпреки че не е напълно възстановен от травма в глезена. Калеб Фолан се връща след наказание.

За Манчестър Юнайтед от титулярите ще видим само Рио Фърдинанд, който трябва да натрупа игрови минути преди финала, тъй като пропусна последния месец поради травма в гърба. Дарън Флетчър също ще играе, тъй като е наказан за сряда. Контузени са само Оуен Харгрийвс и Бен Фостър.

Преди два сезона Манчестър Юнайтед също си бе осигурил титлата преди последния кръг и на своя “Олд Трафорд” посрещна Уест Хем. “Чуковете” бяха в позицията на Хъл и “неочаквано” спечелиха с 1:0 с гол на Тевес, което ги остави в елита. Този сезон Хъл показа големи мачове именно срещу големите. Срещата през есента между двата тима завърши 4:3 за Юнайтед и не беше лека за шампиона. Истината е, че “червените дяволи” имат около 3 отбора, готови за Висшата лига, а и младоците, на които Сър Алекс ще заложи ще опитат да се докажат пред него. Въпреки това смятаме, че залог в полза на госта е доста рискован и “тигрите” ще направят решителен скок към оставането в елита.

Вероятни състави:

Хъл Сити: Михил, Рикетс, Доусън, Заяте, Търнър, Боатенг, Марни, Килбейн, Джовани, Фаган, Кузен

Ман Юн: Кушчак, Браун, Де Лает, Невил, Фърдинанд, нани, Тошич, Флетчър, Гибсън, Македа, Уелбек

Последни 5 мача:
Хъл Сити: РЗЗЗЗ
Ман Юн: РПППП

Прогноза – 2:1


Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
187