Юнайтед ще вземе нужната му точка срещу Арсенал


.

Юнайтед ще вземе нужната му точка срещу Арсенал

Манчестър Юнайтед е само на точка от 18-та титла в Англия като трябва да я спечели в оставащите 2 кръга. Първият съперник пред “червените дяволи” е Арсенал, който гостува на “Олд Трафорд” само седмица, след като двата тима попаднаха в лют спор за място на финала на Шампионската лига.

Доста учудващо шампионите минаха с лекота през “топчиите”, които са най-тежкият им съперник в последните 20 години. Дали Арсен Венгер не пази горчивата изненада за Сър Алекс Фъргюсън именно за този двубой, когато “червените дяволи” ще се опитат да си предрешат титлата, за да се готвят спокойно а финала на Шампионската лига?

Арсенал няма за какво да играе до края на сезона освен за чест и слава. Това може да подейства добре на психическото състояние на отбора и той да покаже най-доброто от себе си на “Олд Трафорд”. Защото въпреки класата на Юнайтед е трудно да повярваме, че разликата между тях и “топчиите” е тази, която видяхме в двата изминали мача.

За Манчестър Юнайтед двубоя пропуска, освен трайно контузените Оуен Харгрийвс и Уесли Браун, Рио Фърдинанд, за когото Сър Алекс се надява да е готов за мача с Барселона.

В състава на Арсенал няма да видим също няколко важни фигури. Това са контузените Клиши, Галас, Едуардо и Росицки, които са аут до края на сезона.

Малко вероятно изглежда Манчестър Юнайтед да пропусне шанса да спечели титлата на свой терен. Нормално обаче е да очакваме повече и от Арсенал, които да направят доста по-стойностен мач от този в Шампионската лига и да предотвратят загубата.

Вероятни състави:

Ман Юн:  Ван дер Сар, Рафаел, Видич, Еванс, Евра, Парк, Карик, Флетчър, Роналдо, Рууни, Бербатов

Арсенал: Алмуня, Саня, Туре, Силвестър, Гибс, Уолкът, Сонг, Фабрегас, Денлсон, Аршавин, Ван Перси

Последни 5 мача:

Ман Юн: ППППП
Арсенал: ЗЗПЗП



Прогноза – 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
180