Юнайтед ще победи в градското дерби


.

Юнайтед ще победи в градското дерби

Отборите на Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити  ще се изправят в мач от 36-ти кръг на английската Висша л. "Червените дяволи" се намират на второ място с 80 точки, колкото има и лидерът Ливърпул, но с два мача по-малко. Градските им противници се събудиха от летаргията в началото на сезона и в момента се борят за седмото място, което най-вероятно ще дава квота за Европейската лига от догодина. "Гражданите" са на десето място с актив от 47 точки.

Очаква се Сър Алекс Фъргюсън да заложи на същите играчи, които победиха Арсенал с 3:1 във вторник в мач от Шампионската Лига спечелен. Тимът се намира в прекарсна форма, като е загбул за последен път в края на месец март.

"Гражданите" започнаха зле сезона, като дори не се виждаше как с онази бездушна игра един от най-богатите отбори в света може да се добере и до десетото място. Сегашният мениджър Марк Хюз замени и наследи един отбор, в който липсваше борбеност, но бившият наставник на Блекбърн промени това. Очаква се уелсецът да не направи промени от последната срещана неговия отбор при победата с 2:1 срещу Евертън.

При домакините от Манчестър, Уес Браун и Оуен Харгрийвс са аут до края на сезона, а защитникът Гари Невил ще може да участва в двубоя след проблеми с глезена напоследък.

Гостите няма да могат да разчитат на Бенжани, Крейг Белами, Дитмар Хаман и Даниел Стъридж до края на сезона. Крилото на Англия Шон Райт-Филипс също е извън сметките на Хюз. Добрата  новина е, че аржентинецът Пабло Сабалета се завръща в състава.

Очаква се най-големи заплахи за двете врати да бъдат Кристиано Роналдо от Юнайтед и Валери Божинов от Сити.

 

Последни 5 мача:

Манчестър Юнайтед: ППППП

 

Манчестър Сити: ЗПППП

 

Вероятни състави:

Манчестър Юнайтед: Ван дер Сар, О'Шей, Видич, Фърдинанд, Евра, Флечър, Карик, Андерсон, Роналдо, Бербатов, Рууни

 

Манчестър Сити: Гивън, Ричърдс, Онуоха, Дън, Бридж, Де Йонг, Компани, Елано, Айрлънд, Робиньо, Божинов

 

Прогноза: 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
155