Ливърпул ще се затрудни, но ще спечели в Лондон


.

Ливърпул ще се затрудни, но ще спечели в Лондон

В събота в мач от 36-ти кръг на Висшата лига на Англия се изправят отборите на Уест Хем и Ливърпул. При победа “мърсисайдци” ще изместят за един ден от върха Манчестър Юнайтед.

Сезонът е към своя край, но все още нищо не е решено. Разбира се най-голямо внимание приковава битката за титлата, в която са включени отборите на Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Челси. Ливърпул се намират на второ място с актив от 77 точки след 35 изиграни двубоя. Борбата за седмото място, което догодина ще дава квота за Европейската лига е доста оспорвана, като шансове имат четири отбора - Уест Хем, Фулъм, Тотнъм и Манчестър Сити. “Чуковете” са в момента на това място с преднина от една точка пред останалите три отбора.

Уест Хем са задължени да отмъкнат точки от Ливърпул, ако искат да вземат участие в европейски турнир догодина, но за целта, трябва да се справят с Джерард, Торес, Риера и Алонсо. През миналата година на “Анфийлд” Уест Хем успяха измъкнат точка, но дали това ще се повтори остава да се види.

Този сезон Ливърпул са записали едно наистина добро постижение и имат 11 победи, 4 равни и 2 загуби, като най-шокиращата загуба бе срещу Мидълзбро.

Отборът не е печелил Висшата Лига от 1990 година и три кръга преди края имат сериозни шансове това да се промени.

Очаква се в титулярния състав на Уест Хем да се завърне нападателят Карлътн Коул, който имаше проблеми със слабините, но ще отсътват Скот Паркър, Джеймс Колинс и Киерън Дайър. До края на сезона аут са Валон Бехрами, Дийн Аштън и Дани Габидон.

Новините в Ливърпул са добри, относно Торес, който се завръща в състава на Бенитес след пропуснатия мач с Нюкасъл, но от състава ще отсътват двамата халфове Шаби Алонсо и Лукаш Лейва.

Най-опасни играчи се очаква да бъдат Ди Микеле от Уест Хем и Стивън Джерард от Ливърпул.

Съдия на срещата е Алан Уайли.

Посленди 5 мача:

Уест Хем: ПЗРЗП

Ливърпул: ПРРПП

Вероятни състави:

Уест Хем: Грийн, Нийл, Ъпсън, Томкинс, Илунга, Колисон, Ковач, Нобъл, Станислас, Тристан, Ди Микеле

Ливърпул: Рейна, Арбелоа, Карагър, Агер, Инсуа, Масчерано, Каут, Джерард, Бенаюн, Риера, Торес

Прогноза: 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
207