Тотнъм не губи срещу големите


.

Тотнъм не губи срещу големите

Манчестър Юнайтед посреща Тотнъм в среща от 34-тия кръг на Висшата лига. Червените дяволи са лидер в класирането с 3 точки аванс пред втория Ливърпул и мач по-малко. В последно време те възвръщат добрата си форма, което два надежда на Сър Алекс да вярва в спечелването на титлата и Шампионската лига.

В последния си мач шампионите надделяха с 2:0 над Портсмут като изпуснаха поне 4-5 чисти положения. Не особено високата резултатност е изненадващата слабост на Юнайтед тази година. Гари Невил и Джон О’Шей се контузиха в този мач и за домакините е изключително важно завръщането на Уесли Браун в състава. Аут до края на сезона е Харгрийвс.

Тотнъм пък показва изключителна класа в последно време.  Преди идването на Хари Реднап “шпорите” бяха в зоната на изпадащите, но сега нещата седят друго яче. Лондончани са 9-ти и ще натискат до последно за място в Европа. Много по-забележителен факт е обаче, че те нямат загуба срещу тим от Топ 4 този сезон. Първият им мач с Юнайтед завърши 0:0. Все пак за Купата на Англия “червените дяволи” победиха съперника си с 2:1 с победен гол на Бербатов.

Майкъл Доусън е аут до края на сезона за “шпорите”. Рома Павлюченко е с проблеми в гърба. Фрейзър Кембъл пък е под наем на “Уайт Харт Лейн” именно от Юнайтед, което го вади от играта за този двубой. Ледли Кинг се връща след контузия.

Тотнъм е един от отборите в най-добра форма във Висшата лига, а и рекордът на Хари Реднап срещу Сър Алекс Фъргюсън никак не е за подценяване. Отгоре на всичко припомняме, че “шпорите” са най-силни в мачовете си срещу Големите 4. С оглед тези факти е много вероятно интригата за титлата пак да се върне.

Вероятни състави:

Ман Юн: Ван дер Сар, Рафаел, Евра, Фърдинанд, Видич, Роналдо, Парк, Флетчър, Карик, Рууни, Бербатов

Тотнъм: Гомеш, Кинг, Уудгейт, Асу-Екото, Хъдълстоун, Джинас, Паласиос, Ленън, Модрич, Кийн

Последни 5 мача:
Ман Юн: ПРППР
Тотнъм: ППЗПП

Прогноза – 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
169