Анонс на първата полуфинална среща-реванш за влизане в Премиършип


Н. Гавазов

Анонс на първата полуфинална среща-реванш за влизане в Премиършип

Уест Хем - Кардиф Сити
Стадион: "Болейн Граунд", Лондон
Дата: 07.05.2012г.
Час: 18:30
Съдия: Марк Дийн

Уест Хем посреща Кардиф Сити в среща-реванш от полуфиналните плейофи за влизане във Висшата лига на Англия. „Чуковете" трябваше да изтърпят експлозивния старт на уелсците в първия мач, но вратаря Робърт Грийн направи две отлични спасявания след удари на Кени Милър и всъщност това беше почти всичко, което домакините успяха да направят срещу своя противник.

След средата на първото полувреме Уест Хем установи пълно надмощие в центъра на терена чрез Кевин Нолан и Марк Нобъл, а Мат Тейлър се справи с най-опасното оръжие на Кардиф Питър Утингам, което друг фактор за успеха на лондончани. Останалото го направи Джак Колинс, който оформи дубъл в мача и донесе победата с 2:0 за Уест Хем.

Резултатът в първата среща сам по себе си говори за шансовете на двата тима относно крайния изход на противопоставянето. Едва ли лондончани ще разчитат на преднината си и вероятно хората на Алърдайс ще се опитат отново да овладеят центъра на терена и след това да атакуват опасно своя противник. Мениджърът на уелският тим Макей може да избере вариант да включи още един нападател в лицето на Ърншоу, но тогава гостите ще бъдат изложени на контраатаките на своя противник. В крайна сметка фаворит за спечелване на срещата е Уест Хем и едва ли Кардиф ще успее да направи нещо на „Ъптън Парк".

Прогноза за: Уесх Хем - Кардиф 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
73