Сити ще спечели лесни три точки срещу Нюкасъл


П. Пенков

Сити ще спечели лесни три точки срещу Нюкасъл

Нюкасъл - Манчестър Сити
Стадион: "Спортс Директ Арена", Нюкасъл
Дата: 06.05.2012г.
Час: 15:30
Съдия: Хауърд Уеб

В неделя претендентът за титлата Манчестър Сити гостува на Нюкасъл в мач от предпоследния кръг от английската Висша лига. Гражданите имат за цел да спечелят оставащите си две срещи до края на сезона, тъй като втория Манчестър Юнайтед притежава същия актив от точки, но с по-лоша голова разлика. Съставът на Алън Пардю може да се каже, че практикува може би най-красивия атакуващ футбол през настоящата кампания. Нюкасъл имат напълно реален шанс да играят в Шампионска лига през следващия сезон, след като в момента са пети в подреждането, с 65 точки, толкова колкото притежава и четвъртия Тотнъм. Определено кампанията на свраките може да се нарече успешна, а халфът на тима Хонас Гутиерес смята, че отбора трябва да завърши сезона по подобаващ начин с победа над Сити този уикенд: "Намира се на добра позиция, даваща право на участие в Лига Европа, което е страхотна за Нюкасъл, но въпреки това ще се опитаме да спечелим колкото се може повече точки," сподели Гутиерес.

Обертан и Марво са напълно възстановени в състава на Нюкасъл. Джеймс Пърч замести Дани Симпсън по време на срещата с Челси и се справи добре. Мениджърът Алън Пардю вероятно ще заложи на същите играчи, които успяха да постигнат победа на "Стамфорд Бридж", а Пипис Сисе отново е сигурен титуляр за свраките.

Манчестър Сити имат позитивна статистика срещу Нюкасъл през последните години, като гражданите са спечелили последните си четири мача срещу тях. Миналият сезон Сити надиграха съперниците си с 3:1 на "Сейнт Джеймсис Парк", като същия резултат се повтори и първия мач от настоящата кампания. Съставът на Роберто Манчини се намира в серия от 4 поредни победи, като за последно тима загуби в началото на месец април, когато претърпя минимално поражение с 1:0 при гостуването си на Арсенал. Определено Сити ще бъдат вдъхновени от успеха си над Юнайтед преди седмица, които ги върна отново в борбата за трофея.

Мика Ричардс вече се намира в добра физическа форма и е готов да замени Сабалета, който изпитваше трудности по десния фланг в мача с червените дяволи. В съставът на гражданите няма контузени или наказани футболисти преди тази среща.

Прогноза: Нюкасъл - Манчестър Сити 0:2


Последни 5 изиграни срещи:

Нюкасъл:

06 април Суонзи - Нюкасъл 0:2 (Висша лига)
09 април Нюкасъл - Болтън 2:0 (Висша лига)
21 април Нюкасъл - Стоук Сити 3:0 (Висша лига)
28 април Уигън - Нюкасъл 4:0 (Висша лига)
02 май Челси - Нюкасъл 0:2 (Висша лига)

Манчестър Сити:

08 април Арсенал - Манчестър Сити 1:0 (Висша лига)
11 април Манчестър Сити - Уест Бромич 4:0 (Висша лига)
14 април Норич - Манчестър Сити 1:6 (Висша лига)
22 април Уулвърхемптън - Манчестър Сити 0:2 (Висша лига)
30 април Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед 1:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Нюкасъл - Манчестър Сити

135 срещи
56 победи за Нюкасъл
33 равенства
46 победи за Манчестър Сити
Голова Разлика: 196:181 за Нюкасъл


Коефициенти от bet365:
Нюкасъл - 5.00
Равен - 4.00
Манчестър Сити - 1.66

Коефициенти от Offsidebet:
Нюкасъл - 4.60
Равен - 3.75
Манчестър Сити - 1.70

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
326