Ще успее ли Юнайтед да вземе достатъчно от Суонзи?


И. Ангелов

Ще успее ли Юнайтед да вземе достатъчно от Суонзи?

Манчестър Юнайтед - Суонзи
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Дата: 06.05.2012г.
Час: 18:00
Съдия: Крис Фой

Момчетата на Сър Алекс Фъргюсън ще опитат да се върнат към пътя на победата след загубата в най-важното дерби за сезона, когато се изправят срещу изключителния отбор на Брендан Роджърс в неделя за последния си мач на "Олд Трафорд" за кампанията. За да върне някои от надеждите си за титла, домакинският отбор ще се надява на подхлъзване от Ман Сити, или на покъртително разгромна победа тук на "Олд Трафорд".

Сър Алекс обаче има проблеми с контузени играчи. Джони Евънс и Дани Уелбек се присъединиха към дълготрайно контузените Пол Погба, Андерсон, Неманя Видич и Дарън Флетчър. Чичарито или Димитър Бербатов могат да заменят младия англичанин в атака, като Антонио Валенсия също може да върне титулярното си място. Андерс Линдегаард пък направи впечатляващо завръщане на вратата за резервите на тима и може да попадне в състава.

Суонзи също има своите притеснения, след като тима няма да разчита на Кеми Агустин, Фери Боде и Андреа Орланди. Защитникът Анхел Ранхел е под въпрос с травма в бедрото, но се очаква да е готов. Надеждите на Брендън Роджърс са и Леон Бритън да се оправи от проблема си в коляното, докато Алън Тейт се възстанови от своята контузия в прасеца.

В последната си среща Юнайтед не успя да отправи нито един точен удар в посока на противниковата врата, което не се бе случвало от три години. Шампионът обаче бе първия тим, успял да победи Суонзи у дома през кампанията, след като новакът превърна "Либърти Стейдиъм" в трудна дестинация. Добра новина за гостите е лошата форма на Юнайтед - само 1 победа в последните 4 срещи.

Уейн Рууни е успял да вкара толкова голове тази година в лигата - 26, колкото са и общо всички голове на гостите на "Либърти Стейдиъм". В срещата нападателя ще отбележи 250-ата си среща с фланелката на Юнайтед, като досега той е вкарал 198 гола.

Суонзи е загубил 10 гостувания през сезона. Само КПР и Болтън са с повече. Освен това тима никога не е побеждавал на "Олд Трафорд" в историята си, постигайки само 2 равенства, губейки на 6 пъти. В последните си 7 срещи гостите са победили само веднъж и това са добри новини за "Червените дяволи", които се нуждаят от убедителна победа, за да поправят головата си разлика.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Суонзи: 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Юнайтед:

08 април Манчестър Юнайтед - КПР 2:0 (Висша лига)
11 април Уигън - Манчестър Юнайтед 1:0 (Висша лига)
15 април Манчестър Юнайтед - Астън Вила 4:0 (Висша лига)
22 април Манчестър Юнайтед - Евертън 4:4 (Висша лига)
30 април Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед 1:0 (Висша лига)

Суонзи:

06 април Суонзи - Нюкасъл 0:2 (Висша лига)
11 април КПР - Суонзи 3:0 (Висша лига)
14 април Суонзи - Блекбърн 3:0 (Висша лига)
21 април Болтън - Суонзи 1:1 (Висша лига)
28 април Суонзи - Уулвърхемптън 4:4 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Манчестър Юнайтед - Суонзи

5 срещи
3 победи за Манчестър Юнайтед
1 равенство
1 победа за Суонзи
Голова Разлика: 4:3 за Манчестър Юнайтед

Коефициенти от bet365:

Манчестър Юнайтед - 1.16
Равен - 7.00
Суонзи - 17.00

Коефициенти от Offsidebet:

Манчестър Юнайтед - 1.18
Равен - 7.00
Суонзи - 12.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
173