Болтън ще излезе с всички сили срещу Тотнъм


П. Пенков

Болтън ще излезе с всички сили срещу Тотнъм

Болтън - Тотнъм
Стадион: "Рийбок", Болтън
Дата: 02.05.2012г.
Час: 22:00
Съдия: Майк Дийн


В сряда от 22:00 часа Тотнъм гостува на "Рийбок Стейдиъм" в двубой от английската Висша лига. Болтън Уондъръс имат все още шанс да запазят елитния си статут, след като в момента Тротърс са 18-ти в подреждането, притежавайки актив от 34 точки, толкова колкото има и Куинс Парк Рейнджърс, който заема позиция извън опасната зона. Съставът на Оуен Койл се намираше в тежка игрова криза особено в началото на кампанията, но през втората част имаше леки наченки на надежда за феновете. През месец март тима дори записа три поредни победи във Висшата лига, надиграйки КПР, Блекбърн и Уулвърхемптън. В последните 3 изминали кръга Болтън спечели 5 точки, след като регистрира равенства срещу Суонзи Сити и Съндърланд, а победи с 2:1 при визитата си на Астън Вила.

Гретър Стейнсон остава под въпрос за мача с Тотнъм, така че Боята вероятно ще продължи да играе по десния фланг. Рио-Кокър получи травма по време на равенството с черните котки, като вероятно е аут, докато състоянието на Пратли все още не е уточнено. Класнич направи добро впечатление в последния мач, след като се появи в игра, като резерва, така се очаква да замени Давид Н'Гог в стартовите 11, партнирайки си с Кевин Дейвис в предни позиции.

Тотнъм за момента си осигурят участие в Шампионска лига през следващия сезон, но лесно може да се разделят с това ако загубят точки в оставащите 3 кръга до края на сезона. В момента лондончани са четвърти в подреждането с актив от 62 точки, но Нюкасъл и Челси също се борят за това място, изоставайки само на точка от шпорите. През уикенда съставът на Хари Реднап сложи край на негативната си серия от 3 поредни загуби във всички турнири. Те надиграха с 2:0 Блекбърн Роувърс, като розита много вероятно ще се разделят с елитния си статус в края на кампанията.

Скот Паркър пропусна срещата с Блекбърн, поради контузия в Ахилеса, като вероятно ще пропусне и този двубой, давайки шанс на Сандро отново да покаже качествата си. Лошата новина в лагера на Тотнъм е, че Асу-Екото ще пропусне оставащите срещи до края, така че Роуз ще задържи позицията си на левия фланг. Кабул отново се намира в добра форма и ще продължи да си партнира с Уилям Галас, така че много вероятно е Хари Реднап да заложи на същите 11, които излязоха и победиха Блекбърн.

Статистиката сочи, че Тотнъм не са побеждавали на "Рийбок Стейдиъм" от 1995г. насам, като и тази година ще им бъде трудно, тъй като домакините ще вложат всички сили за да спечелят трите точки, които могат да тима спасят от евентуално изпадане.

Прогноза: Болтън - Тотнъм 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Болтън:

07 април Болтън - Фулъм 0:3 (Висша лига)
09 април Нюкасъл - Болтън 2:0 (Висша лига)
21 април Болтън - Суонзи 1:1 (Висша лига)
24 април Астън Вила - Болтън 1:2 (Висша лига)
28 април Съндърланд - Болтън 2:2 (Висша лига)

Тотнъм:

07 април Съндърланд - Тотнъм 0:0 (Висша лига)
09 април Тотнъм - Норич 1:2 (Висша лига)
15 април Тотнъм - Челси 1:5 (ФА Къп)
21 април КПР - Тотнъм 1:0 (Висша лига)
29 април Тотнъм - Блекбърн 2:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Болтън - Тотнъм

87 срещи
33 победи за Болтън
15 равенства
39 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 144:122 за Тотнъм


Коефициенти от bet365:
Болтън - 3.60
Равен - 3.50
Тотнъм - 2.00

Коефициенти от Offsidebet:
Болтън - 3.75
Равен - 3.35
Тотнъм - 1.95

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
127