Юнайтед ще гони задължителни три точки в Северна Англия


.

Юнайтед ще гони задължителни три точки в Северна Англия

В мач от 32-ят кръг на английската Висша лига се изправят отборите на Съндърланд и Манчестър Юнайтед. Двата отбора ще гонят задължителни три точки в събота на стадион “Стейдиъм ъф лайт” заради различните цели поставени пред мениджърите.

След като пое поста мениджър през декември, Рики Сбрагия удържа някак си Съндърланд над изпадащите отбори. Славните победи срещу преките им съперници Хъл Сити и Уест Бромич Албиън са вече мираж и сега отново напрежението е в тях, особенно и след трите поредни загуби, които записаха “черните котки”. Сега им предстои тежък мач в събота срещу шампионите от Манчестър Юнайтед и още след този кръг могат да попаднат в зоната на изпадащите.

През следващите кръгове ще се разчита силно на Джибрил Сисе и Кенуайн Джоунс, които трябва да почнат да бележат като машини ако искат и от догодина да играят класен футбол.

Феновете на отбора очакваха от Сисе чудеса, но от февруари французина не се е разписвал.

Преди този кръг “черните котки” са на 17-то място с актив от 32 точки. Рики Сбрагия няма да може да разчита на Теему Тайнио и Дейвид Конъли, които са контузени.

Отборът на Манчестър Юнайтед ще излезе в събота с накърнено самочувствие и без куп от своите играчи. ”Червените дяволи” се измъкнаха срещу Астън Вила миналата седмица, след гол в 90-та минута Федерико Мачеда, но получиха сериозен шамар от Порто, който извъртя равен на “Олд Трафорд” завършвайки 2:2.

Във вторник много слабо впечатление направи Джони Еванс, който беше винаги стабилен когато се появяваше в титулярните единайсет, но срещу Порто допусна елементарни грешки, от които се възползваха португалците.

Сега всички които споменаваха за “квинтупъла”, а именно пет трофея този сезон трябва сериозно да се замислят, защото Юнайтед могат да се простят с Висшата лига и Шампионската лига ако продължават да играят толкова небрежно, колкото през тази цялата седмица.

Сър Алекс Фъргюсън няма да може да разчита на контузените Андерсон, Димитър Бербатов, Рафаел, Оуен Харгрийвс и Рио Фърдинанд

 

Последни 6 мача:

Съндърланд: РЗРЗЗЗ

Манчестър Юнайтед: ПППЗЗП

 

Вероятни състави:

Съндърланд: Гордън, Бардсли, Фърдинанд, Дейвънпорт, Колинс, Малбранк, Уайтхед, Ричардсън, Ледбитер, Сисе, Джоунс

Манчестър Юнайтед: Ван дер Сар, О’Шей, Видич, Евра, Невил, Флечър, Карик, Скоулс, Роналдо, Тевес, Рууни

Прогноза - 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
181