Астън Вила ще спре черната си серия на Олд Трафорд


.

Астън Вила ще спре черната си серия на Олд Трафорд

Манчестър Юнайтед посреща Астън Вила в ключов за двата тима двубой. “Червените дяволи” са на път да изтърват титлата, която до преди 2 седмици държаха, а “виланите” са все по-далеч от заветното 4-то място, което щеше да ги класира за Шампионската лига.

Домакините са в тежка серия от две поредни загуби от Ливърпул и Фулъм, а за този двубой няма да разчитат на важни играчи като Бербатов, който е контузен и наказаните Неманя Видич, Уейн Рууни и Пол Скоулс. Отгоре на всичко само два дена по-късно Юнайтед има мач срещу Порто в Шампионската лига.

Астън Вила пък е с три поредни загуби, нанесени от Манчестър Сити, Тотнъм и Ливърпул. Това стопи приличната им преднина пред Арсенал и сега “топчиите” са много по-близо до ШЛ. Вилфред Бума е с контузия, а Лаурсен е под въпрос за мача. В състава се завръща Емил Хески и Стив Сидуел.

Интересно е да се види как се отразила паузата на двата тима. Във всеки случай въпреки загубите Астън Вила е корав отбор. Манчестър Юнайтед не може да си позволи да разхищава още точки, но с оглед на осакатения състав, с който Сър Алекс разполага не е ясно кой ще вкарва головете. Този път върху Карлос Тевес ляга огромна отговорност, а той се завърна само преди 3 дена от Аржентина. Равенството тук е примамлив залог.

Вероятни състави:

Ман Юн:  Ван дер Сар, Евра, Невил, Фърдинанд, Еванс, Роналдо, Флетчър, Карик, Нани, Гигс, Тевес

Астън Вила: Фридъл, Рио-Кокър, Янг, Куеяр, Дйвис, Петров, Бари, Сидуел, Милнър, Янг, Агбонланхор

Последни 5 мача:

Астън Вила: ЗЗЗРЗ
Ман Юн: ЗЗППП

Прогноза – 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
176