Юнайтед ще продължи победната си серия и срещу Уигън


И. Ангелов

Юнайтед ще продължи победната си серия и срещу Уигън

Уигън приема Манчестър Юнайтед в един неблагоприятен момент, след като гостите са в серия от осем поредни победи, като в последните пет те дори не допуснаха попадение. Това и факта, че дупката с второто място се отваря все повече, накланя везните в полза на "Червените дяволи".

Двата тима нямат нови проблеми с контузени и наказани играчи. Роберто Мартинес не може да разчита на колумбиеца Уго Родайега, но гостите имат повече проблеми.

Андерсон остава извън терена за този мач, докато Нани и Оуен може да попаднат в селекцията на Сър Алекс Фъргюсън. Неманя Видич и Дарън Флетчър са дълготрайно отсъстващите за тима, както и Андерс Линдегаард.

Уигън има ужасяващ рекорд срещу Юнайтед. В последните 5 срещи общия резултат е 21-0 в полза на "червените". Домакините никога не са измъквали и точка от Юнайтед. Освен това Уигън е вкарал само 5 пъти в 14-те срещи между двата тима. Виктор Моузес, Франко Ди Санто и Жорди Гомес имат по 4 попадения на сметката си този сезон и са топ реализаторите на тима. В контраст с тях Уейн Рууни има 30. Всичко това поставя домакините в лоша позиция за срещата.

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
196