Юнайтед ще излезе на 8 точки над Сити след мача с КПР


И. Ангелов

Юнайтед ще излезе на 8 точки над Сити след мача с КПР

Манчестър Юнайтед - Куинс Парк Рейнджърс
Стадион: "Олд Трафорд" , Манчестър
Час: 15:30
Съдия: Лий Мейсън 

След изключителното равенство с Челси преди 8 срещи Юнайтед насъбра седем поредни победи и изглежда във формата на сезона си. Сега тима посреща един от най-слабите гости в лигата в лицето на Куинс Парк Рейнджърс. Пределната мотивация на шампиона ще донесе още напрежение над Манчестър Сити, който по-късно през неделния ден излиза срещу Арсенал на "Емирейтс".

Гостите не са печелили извън дома от ноември месец, но ще разчитат на елемента на изненадата, с който победиха Ливърпул и Арсенал. Сър Алекс Фъргюсън очаква тежък мач.

В Юнайтед няма нови проблеми с контузени, като може Луиш Нани да се завърне след повече от месец отсъствие от игра. Той пропусна 5 срещи с травма в глезена. Вероятно Антонио Валенсия ще запази титулярното си място, след като той е човекът във форма за тима в момента, заедно с Майкъл Карик и Уейн Рууни.

Ашли Йънг може да отстъпи мястото си на Нани, като стана ясно, че Майкъл Оуен и Андерсон не са готови за игра. В атака ще се избира между Дани Уелбек и Хавиер Ернандес, който изигра трагичен мач срещу Фулъм

Марк Хюз има проблеми в КПР. Джибрил Сисе ще пропусне срещата поради наказание. Арманд Траоре и Фитз Хол също отсъстват. ДиДжей Кембъл и Хейдар Хелгусон обаче изглеждат готови да се завърнат след дълго отсъствие.

Антонио Валенсия може да е основната заплаха за КПР в този ден, след като той има 12 асистенции и 4 гола в 16-те си старта за Юнайтед до момента. Шампиона е допуснал и само един гол в последните 5 срещи у дома. В последните 36 мача Юнайтед е загубил само два на "Олд Трафорд" и всичко това прави задачата на гостите доста трудна.

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
220