Манчестър Сити ще спечели трудно срещу черните котки


П. Пенков

Манчестър Сити ще спечели трудно срещу черните котки

Манчестър Сити - Съндърланд
Стадион: "Етихад", Манчестър
Дата: 31.03.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Фил Дауд


Манчестър Сити и Съндърланд се изправят един срещу друг на Етихад Стейдиъм в среща от 31-я кръг от английската Висша лига. Гражданите изостават на 3 точки от лидера Манчестър Юнайтед, като червените дяволи умело се възползваха от негативните представяния на съперника си за да оглавят временното класиране. Причината разликата да се увеличи на 3 точки беше равенството, което записа тима преди седмица срещу Стоук Сити на Британия Стейдиъм, което взето заедно с поражението от Суонзи няколко кръга по-рано прави разликата между първите два отбора в подреждането. Единствената цел пред съставът на Роберто Манчини остава спечелване на трофея във Висшата лига, след като тима отпадна от всички други надпревари този сезон.

Централната двойка бранители на Сити - Винсент Компани и Джолиън Лескът, които пропуснаха равенство с грънчарите, остават под въпрос и за мача с черните котки. Серхио Агуеро със сигурност пропусна съботната среща, поради "глупава контузия", както беше определена травмата му от Роберто Манчини.

Съндърланд, който гостува на Етихад Стейдиъм този уикенд, заема осмата позиция в подреждането, оставайки само на 2 точки зад седмия Ливърпул, който притежава актив от 42 пункта. Черните котки не се представят никак убедително през последните няколко седмици, като отбора регистрира 2 успеха, 2 поражения и 1 равенство в последните си пет срещи от Висшата лига. Преди седмица съставът на Мартин О'Нийл записа 11-та си победа от началото на сезона, след като надигра новака Куинс Парк Рейнджърс у дома с 3:1. За съжаление на черните котки те отпадната от борбата във ФА Къп, след като претърпяха загуба с 2:0 от Евертън в преиграване от четвъртфиналната фаза на надпреварата.

Маркос Ангелери, Кийрън Уестууд, Тайтъс Брамбъл, Уес Браун и Кийрън Ричардсън няма да пътуват за Манчестър, поради травми, докато Джон О'Шей се очаква да премине медицински преглед преди началото на срещата, който да определи дали е готов за игра.

Прогноза: Манчестър Сити - Съндърланд 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Сити:


08 март Спортинг Лисабон - Манчестър Сити 1:0 (Лига Европа)
11 март Суонзи - Манчестър Сити 1:0 (Висша лига)
15 март Манчестър Сити - Спортинг Лисабон 3:2 (Лига Европа)
21 март Манчестър Сити - Челси 2:1 (Висша лига)
24 март Стоук Сити - Манчестър Сити 1:1 (Висша лига)

Съндърланд:

10 март Съндърланд - Ливърпул 1:0 (Висша лига)
17 март Евертън - Съндърланд 1:1 (ФА Къп)
20 март Блекбърн - Съндърланд 2:0 (Висша лига)
24 март Съндърланд - КПР 3:1 (Висша лига)
27 март Съндърланд - Евертън 0:2 (ФА Къп)


Досегашни срещи:

Манчестър Сити - Съндърланд


120 срещи
57 победи за Манчестър Сити
20 равенства
43 победи за Съндърланд
Голова Разлика: 211:177 за Манчестър Сити


Коефициенти от bet365:
Манчестър Сити - 1.22
Равен - 6.50
Съндърланд - 12.00

Коефициенти от Offsidebet:
Манчестър Сити - 1.22
Равен - 5.75
Съндърланд - 12.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
141