Вила ще претърпи поражение у дома от Челси


П. Пенков

Вила ще претърпи поражение у дома от Челси

Астън Вила - Челси
Стадион: "Вила Парк", Бирмингам
Дата: 31.03.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Лий Мейсън


Челси гостува на "Вила Парк" в събота от 17:00 часа в двубой от 31-я кръг от английската Висша лига. Домакините от Бирмингам заема 15-та позиция във временното класиране, но не може да се каже, че са застрашени от изпадане, тъй като разликата между тях и опасната зона е цели 8 точки. Преди седмица съставът на Алекс МакЛийш записа 10-то си поражение от началото на кампанията, след като си тръгна победен и без точки от визитата си на "Емирейтс" с резулат 3:0 в полза на артилеристите. Така Вила прекъсна доброто си представяне, след като отбора беше спечелил общо 5 точки в последните си 3 мача преди да срещне Арсенал.

Ден преди предстоящия двубой с Челси, Астън Вила и цялата бяха сполетени от ужасната новина, че капитана на тима и български национал - Стилиян Петров страда от остра форма на левкимия. Очаква се българинът да бъде настанен в специализирана лондонска клиника, където ще му бъдат направени пълни изследвания. Освен него Н'Зогбя, Дън, Кларк, Бент и Делф са аут, поради контузии, докато Алън Хътън ще премине късен фитнес тест.

Съперникът им Челси скоро може да се раздели с целта си за финиширане в четворката, ако лондончани продължат със слабото си представяне. През настоящия месец съставът на Роберто Ди Матео регистира само 1 победи и цели 2 поражения, а миналия уикенд сините успяха да вземат само точка у дома след равенство 0:0 срещу прекия конкурент за четвъртото място - отбора на Тотнъм. Междувременно Челси са крачка по-напред към полуфиналите в Шампионска лига, след като през седмицата спечелиха гостуването си на португалския Бенфика с 1:0, преди предстоящия реванш на "Стамфорд Бридж".

Единственият в състава на гостите, който пропуска двубоя с Вила е Раул Мейрелеш, който е получил травма в коляното. Добрата новина е, че Бранислав Иванович се завръща в игра, което беше потвърдено от Роберто Ди Матео по време на вчерашната пресконференция.

Прогноза: Астън Вила - Челси 0:2

Последни 5 изиграни срещи:

Астън Вила:

12 февруари Астън Вила - Манчестър Сити 0:1 (Висша лига)
25 февруари Уигън - Астън Вила 0:0 (Висша лига)
03 март Блекбърн - Астън Вила 1:1 (Висша лига)
10 март Астън Вила - Фулъм 1:0 (Висша лига)
24 март Арсенал - Астън Вила 3:0 (Висша лига)

Челси:

14 март Челси - Наполи 4:1 сл. прод. (Шампионска лига)
18 март Челси - Лестър 5:2 (ФА Къп)
21 март Манчестър Сити - Челси 2:1 (Висша лига)
24 март Челси - Тотнъм 0:0 (Висша лига)
27 март Бенфика - Челси 0:1 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Астън Вила - Челси


131 срещи
50 победи за Астън Вила
32 равенства
49 победи за Челси
Голова Разлика: 196:194 за Астън Вила


Коефициенти от bet365:
Астън Вила - 4.50
Равен - 3.50
Челси - 1.83

Коефициенти от Offsidebet:
Астън Вила - 4.50
Равен - 3.40
Челси - 1.80

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
162