Тотнъм ще бъде полуфиналист във ФА Къп


П. Пенков

Тотнъм ще бъде полуфиналист във ФА Къп

Тотнъм - Болтън
Стадион: "Уайт Харт Лейн", Лондон
Дата: 27.03.2012г.
Час: 21:30
Съдия: Хауърд Уеб


Във вторник Тотнъм и Болтън излизат един срещу друг на "Уайт Харт Лейн" в преиграване от четвъртфиналната фаза в турнира ФА Къп, след като първата среща между тези два тима беше прекратена, поради инцидента с Фабрис Муамба, който получи инфаркт по време на игра, но вече е стабилизиран напълно. Играчите на Хари Реднап са крачка от това да предадат четвъртата позиция в подреждането, която в момента заемат, след като успя да спечели само две точка в последните си пет мача от Висшата лига. В този негативен период шпорите регистрираха три поредни поражения, а в последните си два мача взема само по точка съответно срещу Стоук Сити и Челси, поради което градските им съперници Челси се доближа само на пет точки до последната позиция даваща право на участие в Шампионска лига.

Арън Ленън все още остава контузен, поради което Реднап отново ще трябва да намери подходящото решение за да стабилизира играта на лондончани. Дефоу, Нелсън и Кудичи веорятно ще излязат като титуляри, като по този начин ще дадат заслужена почивка на Адебайор и Уилям Галас, след като двамата наскоро се завърнаха от контузии. Гомес, Доусън и Хъдълстоун продължават да лекуват травми.

Болтън Уондърърс успяха да се измъкнат от зоната на изпадащите, като тима на Оуен Койл вече е 17-ти в подреждането, притежавайки само точка в повече от новака Куинс Парк, който оглавява опасната зона. Причината за този подвид от страна на Тротърс се дължи на двете поредни победи, които записа тима във Висшата лига. В първата от тях тима надигра у дома именно КПР с 2:1, а в следващия кръг Блекбърн си тръгна с празни ръце от "Рийбок Стейдиъм", след като беше надигран отново с 2:1 от Болтън.

Рикардо Гарднър, Стюърт Холдън, Тайрън Миърс и Лий Чунг-Йънг продължават да се възстановят от травми, докато Фабрис Муамба все още се наблюдава от лекарите, след инфаркта, който получи по време на мача с Тотнъм от турнира ФА Къп, но важното е, че състоянието му вече е стабилно.

Прогноза: Тотнъм - Болтън 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:


04 март Тотнъм - Манчестър Юнайтед 1:3 (Висша лига)
07 март Тотнъм - Стивънидж 3:1 (ФА Къп)
10 март Евертън - Тотнъм 1:0 (Висша лига)
21 март Тотнъм - Стоук Сити 1:1 (Висша лига)
24 март Челси - Тотнъм 0:0 (Висша лига)

Болтън:

18 февруари Милоул - Болтън 0:2 (ФА Къп)
25 февруари Челси - Болтън 3:0 (Висша лига)
03 март Манчестър Сити - Болтън 2:0 (Висша лига)
10 март Болтън - КПР 2:1 (Висша лига)
24 март Болтън - Блекбърн 2:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Тотнъм - Болтън


86 срещи
38 победи за Тотнъм
15 равенства
33 победи за Болтън
Голова Разлика: 141:121 за Тотнъм


Коефициенти от bet365:
Тотнъм - 1.30
Равен - 5.50
Болтън - 9.00

Коефициенти от Offsidebet:
Тотнъм - 1.32
Равен - 5.00
Болтън - 8.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
175