Възможно ли е Ливърпул да спечели трите точки срещу Уигън?


П. Пенков

Възможно ли е Ливърпул да спечели трите точки срещу Уигън?

Ливърпул - Уигън
Стадион: "Анфийлд", Ливърпул
Дата: 24.03.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Лий Мейсън


В среща от поредния кръг от английската Висша лига - Ливърпул е домакин на Уигън Атлетик в събота от 17:00 часа на стадион "Анфийлд". Мърсисайдци вероятно изгубиха всякакви шансове за класиране в четворката, след като през средата на изминаващата седмица постигнаха нелепа загуба от новака Куинс Парк Рейнджърс. Съставът на Кени Далглиш поведе с две попадение като гост в срещата, но след това червените позволиха на съперника си да стигна до пълния обрат и да вземе трите точки в двубоя, оставяйки Ливърпул на седмата позиция в подреждането, на 12 точки разлика от последната позиция даваща право на участие в Шампионска лига. Добрата новина в лагера на червеите е, че състава продължава участието си на полуфиналната фаза в турнира ФА Къп, където ще се изправи срещу победителя от мача между Евертън и Съндърланд.

Чарли Адам и Мартин Кели са под въпрос за предстоящата среща, след като получиха леки травми по време на двубоя с Куинс Парк през седмицата. Коатесе се очаква да започна като титуляр, докато Карагър ще се премести на десния фланг при отсъствието на Глен Джонсън. Лукас Левай и Даниел Агер продължават възстановяването си по план от, като бранителя скоро може да се завърне отново в игра.

Уигън Атлетик показа, че има желание да се бори за оцеляването си през настоящата кампания, като ярък пример за това бяха спечелените седем точки в последните шест мача от Висшата лига. Така Латикс вече са 19-ти в подреждането, въпреки че притежават еднакъв актив от точки в последния Уулвърхемптън, но вълците имат по-лоша голова разлика от състава на Роберто Мартинес.

Мениджърът на Уигън ще може да разчита на повече играчи, с които разполага, тъй като в тима няма новоконтузени или наказани футболисти. Единствените под въпрос за визитата на Ливърпул с Хюго Родайега и Дейвид Джоунс.

Прогноза: Ливърпул - Уигън 1:0


Последни 5 изиграни срещи:

Ливърпул:


03 март Ливърпул - Арсенал 1:2 (Висша лига)
10 март Съндърланд - Ливърпул 1:0 (Висша лига)
13 март Ливърпул - Евертън 3:0 (Висша лига)
18 март Ливърпул - Стоук Сити 2:1 (ФА Къп)
21 март КПР - Ливърпул 3:2 (Висша лига)

Уигън:

11 февруари Болтън - Уигън 1:2 (Висша лига)
25 февруари Уигън - Астън Вила 0:0 (Висша лига)
03 март Уигън - Суонзи 0:2 (Висша лига)
11 март Норич - Уигън 1:1 (Висша лига)
17 март Уигън - Уест Бромич 1:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Ливърпул - Уигън


13 срещи
7 победи за Ливърпул
5 равенства
1 победа за Уигън
Голова Разлика: 20:8 за Ливърпул


Коефициенти от bet365:

Ливърпул - 1.28
Равен - 5.50
Уигън - 11.00

Коефициенти от Offsidebet:
Ливърпул - 1.28
Равен - 5.00
Уигън - 11.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
151