Ливърпул ще измъкне трудни три точки от Обръчите


П. Пенков

Ливърпул ще измъкне трудни три точки от Обръчите

КПР - Ливърпул
Стадион: "Лофтъс Роуд", Лондон
Дата: 21.03.2012г.
Час: 22:00
Съдия: Хауърд Уеб

Борещият се за оцеляване новак Куинс Парк Рейнджърс приема Ливърпул в мач от междиния 29-ти кръг от английската Висша лига. Съставът на Марк Хюз е 18-ти във временното класиране, притежавайки актив от 22 точки, като само точка е нужна на тима за да си осигури място извън опасната зона. Обръчите спечелиха само една точка в последните си пет мача от Висшата лига, като това се случи в началото на този месец, като Рейнджърс спечели точка у дома след равенство 1:1 срещу Еверттън. Седмица по-късно отбора отново се върна към пораженията, като загуби с 2:1 на "Рийбок Стейдиъм".

Алехандро Фаурлин, Хейдар Хелгунсон, Федерико Македа, Кийрън Дайер и Диджей Кембъл няма да могат да вземат участие срещу мърсисайдци, поради контузии, докато състоянието на Адел Тарабт и Фитз Хал все още остава под въпрос. Замора и Сисе се очаква отново да си партнират в предни позиции за Куинс Парк.

Ливърпул запази шансовете си за атака на четвъртото място, след като преди седмица спечели трите точки, постигайки класическа победа в градското дерби с Евертън, като и трите попадения в срещата бяха дело на капитана на червените Стивън Джерард. Така съставът на Кени Далглиш остана на седмата позиция с 42 точки, като цели 10 точки делят отбора от желаната четвърта позиця. Междувременно през уикенда червените се сдобиха с пропуск за "Уембли", след като надиграха Стоук Сити с 2:1 в четвъртфинална срещата от турнира ФА Къп. Провелият се по-късно жребий отреди мърсисайдци да срещнат победителя от двойката Евертън/Съндърланд в следващия кръг от надпреварата.

Мартин Кели и Луис Суарес все още не се знае дали ще вземат участие в срещата, след като получиха леки травми в двубоя с грънчарите, докато Далглиш се надява поне да разчита на Белами, който също се бори с контузия. Чарли Адам и Хендерсън не взеха участие срещу Стоук Сити, така че може би ще излязат като титуляр срещу Куинс Парк. Лукас Лейва и Даниел Агер продължават да бъдат дългосрочно отсъстващи.

Прогноза: Куинс Парк Рейнджърс - Ливърпул 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

КПР:


04 февруари КПР - Уулвърхемптън 1:2 (Висша лига)
11 февруари Блекбърн - КПР 3:2 (Висша лига)
25 февруари КПР - Фулъм 0:1 (Висша лига)
03 март КПР - Евертън 1:1 (Висша лига)
10 март Болтън - КПР 2:1 (Висша лига)

Ливърпул:

26 февруари Кардиф - Ливърпул 2:2 - 2:3 сл. дузпи (Карлинг Къп)
03 март Ливърпул - Арсенал 1:2 (Висша лига)
10 март Съндърланд - Ливърпул 1:0 (Висша лига)
13 март Ливърпул - Евертън 3:0 (Висша лига)
18 март Ливърпул - Стоук Сити 2:1 (ФА Къп)


Досегашни срещи:

КПР - Ливърпул


41 срещи
6 победи за КПР
6 равенства
29 победи за Ливърпул
Голова Разлика: 69:34 за Ливърпул


Коефициенти от bet365:

КПР - 5.00
Равен - 3.60
Ливърпул - 1.72

Коефициенти от Offsidebet:
КПР - 4.60
Равен - 3.50
Ливърпул - 1.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
157