Шпорите ще са полуфиналисти, отстранявайки Болтън


П. Пенков

Шпорите ще са полуфиналисти, отстранявайки Болтън

Тотнъм - Болтън
Стадион: "Уайт Харт Лейн", Лондон
Дата: 17.03.2012г.
Час: 19:30
Съдия: Хауърд Уеб


Тотнъм ще захвърли на страна слабото си представяне във Висшата лига през последните седмици, поне за престоящия уикенд, когато шпорите домакинстват на Болтън в двубой от четвъртфиналната фаза на турнира ФА Къп. Съставът на Хари Реднап се намира в ужасна форма, след като не успя да вземе нито една точка в последните три изминали кръга от първенството, в които претърпя поражения съответно от Арсенал, Манчестър Юнайтед и Евертън. Единственото добро постижение, което се вмъкна между слабото представяне на тима бе преиграването срещу Стивънидж, което лондончани спечелиха с 3:1 пред собствена публика, благодарение на което тима стигна до този етап в надпреварата за трофея.

Арън Ленън ще продължи да бъде отсъстващ за шпорите, след като пропусна двубоя и с карамелите през миналия уикенд. Ако контузията в глезена на Майкъл Доусън бъде потвърдена, то той вероятно ще пропусне остатъка от сезона във Висшата лига. Уилям Галас е готов да се завърне в игра по-рано от очакваното, докато Ледли Кинг ще бъде оставен на резервната скамейка, след като изигра пълни 90 минути срещу карамелите. Рафаел ван дер Ваарт има шанс да се завърне в стартовите 11, но всичко зависи от решението на Хари Реднап. Емануел Адебайор е аут, поради разтежение.

Междувременно Болтън се добра до тази фаза на надпреварата, въпреки че заема 17-та позиция във Висшата лига. Целта на тима да се освободи от зоната на изпадащите вече е факт, след като миналия уикенд Тротърс постигнаха труден успех у дома надигравайки Куинс Парк Рейнджърс с 2:1, като успеха сложи край на негативната серия на тима от четири поредни поражения в първенството. Съставът на Оуен Койл премина през Милуол за да достигне четвъртфиналната фаза в турнира, а провелия се жребий отреди да се изправи срещу Тотнъм.

Мениджърът на Болтън Оуен Койл вероятно ще заложи на същите играчи, които извоюваха така ценните три точки срещу Куинс Парк Рейнджърс, като важното е, че в състава няма новоконтузени или наказани играчи за срещата от ФА Къп. Мартин Петров може да се завърне в игра, след като доскоро лекуваше травма, докато Иван Класнич и Фабрис Муамба ще се надява на титулярни позиции, след като започнаха от резервната скамейка миналия уикенд. Рикардо Гарднър, Стюърт Холдън, Тайрън Миърс и Лий Чунг-Йънг са аут, възстановявайки се от контузии.

Прогноза: Тотнъм - Болтън 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:


19 февруари Стивънидж - Тотнъм 0:0 (ФА Къп)
26 февруари Арсенал - Тотнъм 5:2 (Висша лига)
04 март Тотнъм - Манчестър Юнайтед 1:3 (Висша лига)
07 март Тотнъм - Стивънидж 3:1 (ФА Къп)
10 март Евертън - Тотнъм 1:0 (Висша лига)

Болтън:

11 февруари Болтън - Уигън 1:2 (Висша лига)
18 февруари Милоул - Болтън 0:2 (ФА Къп)
25 февруари Челси - Болтън 3:0 (Висша лига)
03 март Манчестър Сити - Болтън 2:0 (Висша лига)
10 март Болтън - КПР 2:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Тотнъм - Болтън


86 срещи
38 победи за Тотнъм
15 равенства
33 победи за Болтън
Голова Разлика: 141:121 за Тотнъм


Коефициенти от bet365:
Тотнъм - 1.28
Равен - 5.50
Болтън - 11.00

Коефициенти от Offsidebet:

Тотнъм - 1.28
Равен - 5.00
Болтън - 10.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
133