Сити ще спечели лесно като гост на Либърти Стейдиъм


П. Пенков

Сити ще спечели лесно като гост на Либърти Стейдиъм

Суонзи - Манчестър Сити
Стадион: "Либърти", Суонзи
Дата: 11.03.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Лий Мейсън


Неделния ден от 28-я кръг от английската Висша лига противопоставя един срещу друг отборите на Суонзи Сити и Манчестър Сити. Новаците през настоящия сезон заема 15-та позиция във временното подреждане, като 11 точки делят тима от попадане в зоната на изпадащите. Лебедите не показаха постоянство в представянето си през последните няколко седмици. Те успяха да победят Уест Бромич и Уигън като гости, но претърпяха поражения от Съндърланд, Норич Сити и Стоук в последните си мачове. Може да се каже, че Суонзи започна кампаняита по един блестящ начин и в частност с доброто си представяне при домакински мачове, но с течение на сезона доброто представяне започна постепенно да се "отмива" и в момента тима е с цели 10 поражения след 27 изиграни срещи.

Титулярният страж на домакините Майкъл Ворм се завръща отново в игра, след като лекуваше контузия. Нейтън Дайер е аут, след като беше изгонен в двубоя срещу Уигън миналата седмица. Боуд и Августен остава аут, тъй като все още не са се възстановили от травмите си.

И след миналия кръг Манчестър Сити успя да запази преднината си пред градския си съперник, която и в момента продължава да бъде 2 точки. Преди седмица гражданите постигнаха лесна домакинска победа над Болтън с 2:0, докато червените дяволи не срещнаха трудности при гостуването си на Тотнъм, надигравайки шпорите с 3:1. Съставът на Роберто Манчини се класира за осминафиналите в турнира Лига Европа, след като отсрани Порто от борбата, но през тази седмица Сити изпита сериозни проблеми при визитата си на другия португалски тим в турнира - Спортинг Лисабон, като гражданите претърпяха минимално поражение с 1:0 преди ревашна в Манчестър.

Пабло Сабалета ще пропусне гостуването на Суонзи, поради мускулни болки, докато Мика Ричардс трябва вече да е възстановен напълно, след като пропусна мача преди седмица. Винсент Компани е аут, поради травма в прасеца, докато Марио Балотели се очаква да поведе атаката на гражданите, след като отбеляза срещу Тротърс и се намира в прекрасна форма.

Прогноза: Суонзи Сити - Манчестър Сити 1:3

Последни 5 изиграни срещи:

Суонзи:


31 януари Суонзи - Челси 1:1 (Висша лига)
04 февруари Уест Бромич - Суонзи 1:2 (Висша лига)
11 февруари Суонзи - Норич 2:3 (Висша лига)
26 февруари Стоук Сити - Суонзи 2:0 (Висша лига)
03 март Уигън - Суонзи 0:2 (Висша лига)

Манчестър Сити:

16 февруари Порто - Манчестър Сити 1:2 (Лига Европа)
22 февруари Манчестър Сити - Порто 4:0 (Лига Европа)
25 февруари Манчестър Сити - Блекбърн 3:0 (Висша лига)
03 март Манчестър Сити - Болтън 2:0 (Висша лига)
08 март Спортинг Лисабон - Манчестър Сити 1:0 (Лига Европа)


Досегашни срещи:

Суонзи - Манчестър Сити


5 срещи
2 победи за Суонзи
0 равенства
3 победи за Манчестър Сити
Голова Разлика: 11:7 за Манчестър Сити


Коефициенти от bet365:
Суонзи - 6.00
Равен - 3.75
Манчестър Сити - 1.61

Коефициенти от Offsidebet:
Суонзи - 5.75
Равен - 3.50
Манчестър Сити - 1.62

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
153