Тотнъм ще сложи край на негативната си серия


П. Пенков

Тотнъм ще сложи край на негативната си серия

Евертън - Тотнъм
Стадион: "Гудисън Парк", Ливърпул
Дата: 10.03.2012г.
Час: 19:30
Съдия: Марк Холси


В последна среща от съботния ден от 28-я кръг от английската Висша лига, Тотнъм гостува на "Гудисън Парк", където ще се изправи срещу Евертън в двубой за трите точки. Карамелите успяха да намерят място на четвъртфиналите в турнриа ФА Къп, след като отстраниха Блекпул с 2:0 пред собствена публика. Освен това прави впечатление, че съставът на Дейвид Мойс значително е стабилизиран предстването на отбора от началото на годината, като последното поражение на състава беше на 11 януари, когато Евертън бяха надиграни с 2:0 при визитата им "Уайт Харт Лейн". След този двубой мърсисайдци имат регистирани 3 равенства и 2 победи във Висшата лига, което е добре за отбор, койо не започна никак добре в началото на кампанията.

Фил Ягиелка и Никица Желавич вероятно ще започнат от резервната скамейка, докато Джек Родуел вече се намира в добра физическа форма и готов да се върне в стартовите 11. Стивън Пиенар не може да играе срещу бившия си клуб, докато Дарън Гибсън лекува контузия. Джон Хейтинга и Силвен Дистен пък ще се надяват да запазят титулярните си позиции и в мача срещу Тотнъм.

Лондончани изостанаха сериозно от втория Манчестър Юнайтед, който вече се намира на цели 9 точки разлика, като причината за това са двете поредни поражение, които регистираха шпорите в последните си два мача от Висшата лига. В края на миналия месец Тотнъм в крайна сметка си тръгна с празни ръце след градския сблъсън с Арсенал, като съставът на Хари Реднап успя да поведа с два гола на съперника си, но артилеристите стигнаха до пълния обрат и нанесоха тежко поражение на шпорите с 5:2. Седмица по-късно Тотнъм не успя да се противопостави на Манчестър Юнайтед и загуби с 3:1 на "Уайт Харт Лейн". Единствената добра новина в състава на Тотнъм е, че тима си осигури участие на четвъртфиналите във ФА Къп, побеждавайки Стивънидж с 3:1 след преиграване.

Уилям Галас, Том Хъдълстоун и Майкъл Доусън няма да пътуват за Ливърпул, тъй като страдат от травми, докато състоянието на Луис Саха и Арън Ленън остава под въпрос. Рафаел ван дер Ваарт може да започне от резервната скамейка, след като взе участие в двубоя от ФА Къп през седмицата.

Прогноза: Евертън - Тотнъм 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Евертън:


31 януари Евертън - Манчестър Сити 1:0 (Висша лига)
04 февруари Уигън - Евертън 1:1 (Висша лига)
11 февруари Евертън - Челси 2:0 (Висша лига)
18 февруари Евертън - Блекпул 2:0 (ФА Къп)
03 март КПР - Евертън 1:1 (Висша лига)

Тотнъм:

11 февруари Тотнъм - Нюкасъл 5:0 (Висша лига)
19 февруари Стивънидж - Тотнъм 0:0 (ФА Къп)
26 февруари Арсенал - Тотнъм 5:2 (Висша лига)
04 март Тотнъм - Манчестър Юнайтед 1:3 (Висша лига)
07 март Тотнъм - Стивънидж 3:1 (ФА Къп)


Досегашни срещи:

Евертън - Тотнъм

148 срещи
46 победи за Евертън
47 равенства
55 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 228:195 за Тотнъм


Коефициенти от bet365:
Евертън - 2.87
Равен - 3.25
Тотнъм - 2.50

Коефициенти от Offsidebet:
Евертън - 2.80
Равен - 3.15
Тотнъм - 2.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
124