Ливърпул се нуждае спешно от трите точки срещу Съндърланд


П. Пенков

Ливърпул се нуждае спешно от трите точки срещу Съндърланд

Съндърланд - Ливърпул
Стадион: "Стейдиъм ъф Лайт", Съндърланд
Дата: 10.03.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Антъни Тейлър


В мач от 28-я кръг от английската Висша лига Ливърпул гостува на Съндърланд в събота от 17:00 часа българско време. Черните котки са 12-ти във временното подреждане, притежавайки актив от 34 точки, като цели 12 точки делят отбора от зоната на изпадащите. Съставът на Мартин О'Нийл успя да намери място на четвъртфиналите в турнира ФА Къп, след като отстрани от борбата Арсенал след 2:0 в двубой на "Стейдиъм ъф Лайт". През последните няколко седмици Съндърланд понижи качеството на представянето си във Висшата лига, сле като тима успя да спечели само точка в последните си три мача от първенството. Това се случи миналия уикенд, когато отбора регистрира равенство 1:1 при визитата си на Нюкасъл и си тръгна само с точка от "Спортс Директ Арена".

Стефан Сесеньон и Лий Катърмоул ще пропуснат съответно следващите 3 и 4 срещи, след като и двамата получи червени картони по време на двубоя със свраките. Никлас Бендтнер се завърна в игра преди седмица, като успя да отбележи гола при за равенството срещу Нюкасъл, докато Джеймс Воан е вече на линия, след като се възстанови от трамва, като се очаква да замени Лий Катърмоул в стартовите 11. Браун и Брамбъл продължават да лекуват контузии. Стражът Крейг Гордън се пребори с травмата си, но вероятн ще бъде оставен на резервната скамейка.

Представянето на Ливърпул във Висшата лига е идентично с това на черните котки, след като и мърсисайдци са успели да спечелят само точка в последните си три мача от Висшата лига. Това се случи в началото на месец февруари, когато червените регистрираха нулево равенство у дома срещу Тотнъм. Седмица след двубоя с шпорите съставът на Кени Далглиш претърпя поражение от червените дяволи с 2:1 на "Олд Трафорд", а на 3-ти март тима загуби и от Арсенал, като това беше първото поражение за мърсисайдци пред собствена публика на "Анфийлд". Пореди слабото си представане червените заемат седмата позиция в подреждането, изоставайки на цели 10 точки от четвъртия Арсенал.

Стивън Джерард и Глен Джонсън се завръщат отново в игра за Ливърпул, след като бяха получи травми по време на контролните срещи на национално равнище преди седмица и половина. Капитанът на червените вероятно ще замани Хендерсън в титулярния състав, докато Джонсън ще заеме позиция на десния фланг, където негов заместник досегабеше Райън Кели. Лукас Лейва и Даниел Агер продължават да лекуват контузии, докато Белами и Керъл мога да започнат като титуляри след слабото представане на Дирк Каут и пропусната от него дузпа в мача срещу Арсенал.

Прогноза: Съндърланд - Ливърпул 0:1

Последни 5 изиграни срещи:

Съндърланд:


08 февруари Мидълзбро - Съндърланд 1:2 сл. прод. (ФА Къп)
11 февруари Съндърланд - Арсенал 1:2 (Висша лига)
18 февруари Съндърланд - Арсенал 2:0 (ФА Къп)
25 февруари Уест Бромич - Съндърланд 4:0 (Висша лига)
04 март Нюкасъл - Съндърланд 1:1 (Висша лига)

Ливърпул:

06 февруари Ливърпул - Тотнъм 0:0 (Висша лига)
11 февруари Манчестър Юнайтед - Ливърпул 2:1 (Висша лига)
19 февруари Ливърпул - Брайтън 6:1 (ФА Къп)
26 февруари Кардиф - Ливърпул 2:2 - 2:3 сл. дузпи (Карлинг Къп)
03 март Ливърпул - Арсенал 1:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Съндърланд - Ливърпул


141 срещи
49 победи за Съндърланд
30 равенства
62 победи за Ливърпул
Голова Разлика: 233:207 за Ливърпул


Коефициенти от bet365:
Съндърланд - 3.80
Равен - 3.40
Ливърпул - 2.00

Коефициенти от Offsidebet:
Съндърланд - 3.60
Равен - 3.35
Ливърпул - 2.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
145