Болтън ще докаже, че все още има място в елита


П. Пенков

Болтън ще докаже, че все още има място в елита

Болтън - КПР
Стадион: "Рийбок", Болтън
Дата: 10.03.2012г.
Час: 14:45
Съдия: Мартин Аткинсън


Болтън Уондърърс домакинстват на Куинс Парк Рейнджърс в първа среща от 28-я кръг от английската Висша лига. Първият двубой между тези два тима през настоящата кампания беше спечелен от Тротърс с 4:0 като гости на "Лофтъс Роуд", като този мач остава в историята като най-доброто представяне до момента през сезона за Болтън заедно с изненадващия успех над Ливърпул. Съставът на Оуен Койл продължава да се бори за оцеляването си и за запазване на елитния си статут и през следващия сезон. В момента тима заема предпоследната 19-та позиция в класирането, като отбора се намира в серия от четири поредни загуба, като последната от тях беше преди седмица, когато Болтън загуби с 2:0 от Манчестър Сити на "Етихад Стейдиъм". Единствената добра новина е състава на Тротърс е, че те успяха да се класират за четвъртфиналите на турнира ФА Къп, отстранявайки Милуол с 2:0.

Мениджърът на домакините Оуен Койл направи известни промени в състава след загубата от Сити миналия уикенд. Централният бранител Тим Риъм се очаква да заеме позиция в средата на терена, а Зат Кнайт се завръща отново в игра. Сам Рикетс вече се намира в добра физическа форма, докато Маркос Алонсо все още остава под въпрос. Левият защитник на Болтън Пол Робинсън беше отдаден под наем на Лийдс, като се очаква сроко на договора да бъде за месец. Рикардо Гарднър, Стюърт Холдън, Тайрън Миърс и Лий Чунг-Йън остават аут, тъй като продължават да лекуват контузии.

Куинс Парк Рейнджърс също не се намират в добра позиция, въпреки че тима не заема позиция в опасната зона,  само две точки делят новаците от съперника им този кръг - Болтън. Съставът на Марк Хюз започна прилично новия сезон, като в началото показваше добра игра при гостуванията си, но в последно време тима не се намира в никак добра форма. Обръчите няма победа в последните си си седем визити. Преди седмица КПР успя да измъкне само точка у дома, след като завърши наравно 1:1 срещу карамелите.

Новите попълнения на Куинс Парк - Джибрил Сисе и Самба Диаките са готови да направят дебютите си на "Лофтъс Роуд", след като се завръщат отново в игра, тъй като бяха наказани. Контузени за гостите остават: Алехандро Фаурлин, Хейдър Хелгусон, Кийрън Дайер и Диджей Кембъл.

Прогноза: Болтън - Куинс Парк Рейнджърс 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Болтън:


04 февруари Норич - Болтън 2:0 (Висша лига)
11 февруари Болтън - Уигън 1:2 (Висша лига)
18 февруари Милоул - Болтън 0:2 (ФА Къп)
25 февруари Челси - Болтън 3:0 (Висша лига)
03 март Манчестър Сити - Болтън 2:0 (Висша лига)

КПР:

01 февруари Астън Вила - КПР 2:2 (Висша лига)
04 февруари КПР - Уулвърхемптън 1:2 (Висша лига)
11 февруари Блекбърн - КПР 3:2 (Висша лига)
25 февруари КПР - Фулъм 0:1 (Висша лига)
03 март КПР - Евертън 1:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Болтън - КПР


15 срещи
11 победи за Болтън
1 равенство
3 победи за КПР
Голова Разлика: 26:14 за Болтън


Коефициенти от bet365:
Болтън - 2.50
Равен - 3.25
КПР - 2.87

Коефициенти от Offsidebet:

Болтън - 2.45
Равен - 3.25
КПР - 2.80

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
93