Челси ще си тръгне с трите точки от Дъ Хоутърнс


П. Пенков

Челси ще си тръгне с трите точки от Дъ Хоутърнс

Уест Бромич - Челси
Стадион: "Дъ Хоутърнс", Уест Бромич
Дата: 03.03.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Фил Дауд


В събота от 17:00 часа Челси гостува на Уест Бромич Албиън в среща от 27-я кръг от английската Висша лига. Домакините са 13-ти във временното подреждане, притежавайки актив от 32 точки, като досега тима е регистрирал общо 9 победи, 5 равенства и 12 загуби. Съставът на Рой Ходжсън подобри представянето си в последните два кръга от Висшата лига, в които записа две поредни победи, които изкачиха тима до настоящата му позиция в подреждането. Впечатление прави, че и дветете победи на Албиън бяха с убидителна разлика. Първата от тях завърши при резулат 5:1 в полза на Дроздовете при гостуването им на Уулвърхемптън. В следващия кръг Уест Бромич домакинстваше на Съндърланд, надигравайки черните котки с убедителното 4:0.

Нигерийският нападател на домакините Петер Одемвинге отново се очаква да започне като титуляр, след като отбеляза 5 попадения в последните два мача на тима. Кейт Андрюс ще запази мястото си халфовата линия, тъй като Пол Шарнър продължава да лекува травма, докато Крис Брънт не се намира в добра форма, като вероятно ще бъде оставен на резервната скамейка.

Съставът на Андре Вилаш-Боаш дели четвъртата позиция заедно с отбора на Арсенал, като двата тима притежават еднакъв актив от точки и една и съща голова разлика. Представянето на Челси във Висшата лига не е никак добро, след като през последния месец и половина тима регистрира 3 равенства, 1 загуба и само 1 победа. Трите поредни ремите бяха записани съответно срещу Норич Сити, Суонзи сити и Манчестър Юнайтед, а след тях последва поражение за лондончани нанесено при визитата им на Евертън с 2:0. Едва преди седмица сините постигна успех, след като последно постигна подобен през средата на месец януари. Челси надигра у дома Болтън Уондърърс с класическото 3:0, което запази шансовете на състава за четвъртата позиция. Междувременно лондончани са близо до отпадането си в Шампионска лига, след като през миналата седмица отбора регистира поражение с 3:1 от Наполи в първа среща от осминафиналната фаза на турнира.

Дидие Дрогба остава под въпрос за участие срещу Уест Бромич, тъй като получи лека травма в коляното преди седмица, която му попречи да се включи в групата на Кот д'Ивоар за мача на национално равнище. Франк Лампард се завърна и отбеляза, като ще запази мястото си пред Раул Мейрелеш, докато Гари Кейхил ще получи игрово време при отсъствието на Джон Тери.

Прогноза: Уест Бромич - Челси 1:3

Последни 5 изиграни срещи:

Уест Бромич:


28 януари Уест Бромич - Норич 1:2 (ФА Къп)
01 февруари Фулъм - Уест Бромич 1:1 (Висша лига)
04 февруари Уест Бромич - Суонзи 1:2 (Висша лига)
12 февруари Уулвърхемптън - Уест Бромич 1:5 (Висша лига)
25 февруари Уест Бромич - Съндърланд 4:0 (Висша лига)

Челси:


05 февруари Челси - Манчестър Юнайтед 3:3 (Висша лига)
11 февруари Евертън - Челси 2:0 (Висша лига)
18 февруари Челси - Бирмингам 1:1 (ФА Къп)
21 февруари Наполи - Челси 3:1 (Шампионска лига)
25 февруари Челси - Болтън 3:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уест Бромич - Челси


97 срещи
30 победи за Уест Бромич
24 равенства
43 победи за Челси
Голова Разлика: 168:145 за Челси


Коефициенти от bet365:

Уест Бромич - 4.20
Равен - 3.40
Челси - 1.90

Коефициенти от Offsidebet:
Уест Бромич - 3.75
Равен - 3.40
Челси - 1.95

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
216