Манчестър Сити не смята да губи точки от предпоследния


П. Пенков

Манчестър Сити не смята да губи точки от предпоследния

Манчестър Сити - Болтън
Стадион: "Етихад", Манчестър
Дата: 03.03.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Марк Клатънбърг


В събота Манчестър Сити излиза срещу Болтън в борба да запази преднината си пред градския съперник и да опази първата позиция във временното класиране. Гражданите все още притежават две точки преднина пред червените дяволи, които не спират да преследват противника си. Преди седмица съставът на Сър Алекс Фъргюсън беше близо до равенство 1:1 при гостуването им на новака Норич Сити, но попадение на Райън Гигс спаси отбора, след като пък Сити постигнаха успех над Блекбърн с 3:0, като по този начин разлика остана отново същата. Съставът на Роберто Манчини вече си осигури участие на четвъртфиналите в Шампионска лига, след като премина през Поро с общ резулат 6:1. След отпадането на тима във ФА Къп и Карлинг Къп, гражданите ще могат да се съсредоточат изцяло върху постигането на тези свои две цели - спечелване на титлата във Висшата лига и триумфиране в Шампионска лига.

Мениджърът на домакините ще трябва да реши на кои играчи да заложи в предни линии срещу Болтън, след като тримата (Балотели, Агуеро, Джеко) успяха да се разпишат в последния мач на гражданите. Добрата новина е, че в състава няма контузени играчи, като единствения под въпрос е Карлос Тевес, който наскоро поднови тренировки.

Болтън Уондърърс се борят за оцеляването си през настоящата кампания, като в момента Марто и компания са предпоследни в подреждането, притежавайки актив от 20 точки, като само точка е нужна на тима за да намери позиция извън опасната зона. Последната спечелена точка за Тротърс беше в началото на месец февруари, когато съставът на Оуен Койл записа нулево равенство у дома срещу Арсенал. След това последваха три поредни загуби за тима, като последната от тях беше преди седмица, когато Болтън загубиха с 3:0 визитата си на "Стамфорд Бридж". За радост на феновете Уондърърс намериха място на четвъртфиналите в турнира ФА Къп, след като надиграха Милуол с 2:0.

Марк и Кевин Дейвис продължават да бъдат под въпрос за игра, след като преди седмица пропуснаха двубоя с Челси, поради травми. Полузащитникът на Болтън Шон Дейвис, който все още не е играл през настоящия сезон, поради дългосрочна контузия, бе отдаден под наем на Бристол Сити за да натрупа игрово време и да възстанови предишната си форма, докато Маркос Алонсо е на път отново да се завърне в игра.

Прогноза: Манчестър Сити - Болтън 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Сити:


04 февруари Манчестър Сити - Фулъм 3:0 (Висша лига)
12 февруари Астън Вила - Манчестър Сити 0:1 (Висша лига)
16 февруари Порто - Манчестър Сити 1:2 (Лига Европа)
22 февруари Манчестър Сити - Порто 4:0 (Лига Европа)
25 февруари Манчестър Сити - Болтън 3:0 (Висша лига)

Болтън:

01 февруари Болтън - Арсенал 0:0 (Висша лига)
04 февруари Норич - Болтън 2:0 (Висша лига)
11 февруари Болтън - Уигън 1:2 (Висша лига)
18 февруари Милоул - Болтън 0:2 (ФА Къп)
25 февруари Челси - Болтън 3:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Манчестър Сити - Болтън


110 срещи
47 победи за Манчестър Сити
25 равенства
38 победи за Болтън
Голова Разлика: 167:158 за Манчестър Сити


Коефициенти от bet365:

Манчестър Сити - 1.12
Равен - 8.50
Болтън - 21.00

Коефициенти от Offsidebet:
Манчестър Сити - 1.12
Равен - 8.00
Болтън - 19.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
139