Уигън и Астън Вила ще си разделят по точка


П. Пенков

Уигън и Астън Вила ще си разделят по точка

Уигън - Астън Вила
Стадион: "DW Стейдиъм", Уигън
Дата: 25.02.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Кевин Френд


Астън Вила гостува на Уигън в събота от 17:00 часа в среща част от 26-я кръг от английската Висша лига. Латикс продължават да заемат последната позиция във временното класиране, въпреки че през последните три седмици подобриха представянето си. Съставът на Роберто Мартинес успя да вземе общо четири точки в последните два изминали кръга от Висшата лига, след като отбора записа равенство 1:1 у дома срещу карамелите, а седмица по-късно надигра Болтън с 2:1 на "Рийбок Стейдиъм". Ако това добро представяне на тима продължи и този кръг, при евентуална тяхна победа още тази събота, те могат вече да се похвалят с позиция извън опасната зона.

Крис Киркланд и Шон Малони са аут, тъй като се възстановяват от контузии, докато Диаме, Стам и Родайега ще се надяват на стартови позиции в листата на Роберто Мартинес.

За разлика от съперника си, който се бори за оцеляване, Астън Вила не може да се похвали с добри резултати през последните седмици, като бирмингамци се намират в серия от две поредни поражения. Те бяха съответно при гостуването им на Нюкасъл с 2:1 и у дома с 1:0 от Манчестър Сити. Преди тези два неуспеха, Вила регистира и равенство, след като пред собствена публика на "Вила Парк" не успя да се справи с новака Куинс Парк Рейнджърс и завърши при резулат 1:1. Поради слабото си представане Астън Вила вече заема 15-та позиция в подреждането, като само две места делят тима от зоната на изпадащите.

Лоша новина сполетя лагера на Вила, след като тази седмица стана ясно, че Ричард Дън ще отсъства в рамките на месец, поради счупена ключица. Роби Кийн се очаква да изиграе последния си мач с фланелката на бирмингамци, след което ще се завърне в ЛА Галакси, докато Габриел Агбонлахор е напълно възстановен от травмата си и се завръща отново в игра. Позицията на Стивън Уорнък на левия фланг остава под въпрос все още, докато Гари Гарднър ще се надява отново на място в полузащитата.

Прогноза: Уигън - Астън Вила 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Уигън:


16 януари Уигън - Манчестър Сити 0:1 (Висша лига)
21 януари КПР - Уигън 3:1 (Висша лига)
31 януари Тотнъм - Уигън 3:1 (Висша лига)
04 февруари Уигън - Евертън 1:1 (Висша лига)
11 феврураи Болтън - Уигън 1:2 (Висша лига)

Астън Вила:


21 януари Уулвърхемптън - Астън Вила 2:3 (Висша лига)
29 януари Арсенал - Астън Вила 3:2 (ФА Къп)
01 февруари Астън Вила - КПР 2:2 (Висша лига)
05 февруари Нюкасъл - Астън Вила 2:1 (Висша лига)
12 февруари Астън Вила - Манчестър Сити 0:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уигън - Астън Вила


13 срещи
4 победи за Уигън
4 равенства
5 победи за Астън Вила
Голова Разлика: 16:14 за Астън Вила


Коефициенти от bet365:

Уигън - 2.75
Равен - 3.25
Астън Вила - 2.62

Коефициенти от Offsidebet:
Уигън - 2.65
Равен - 3.20
Астън Вила - 2.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
141