Челси ще се сложи край на слабото си представяне


П. Пенков

Челси ще се сложи край на слабото си представяне

Челси - Болтън
Стадион: "Стамфорд Бридж", Лондон
Дата: 25.02.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Майкъл Оливър


В събота Челси домакинства на Болтън в двубой от 26-я кръг от английската Висша лига. Мениджърът на лондончани Андре Вилаш-Боаш е сериозно застрашен от напускане на поста, поради лошото представяне на сините в последните няколко седмици, а през последната седмица това стана все по-осезаемо, след като Челси претърпя поражение с 3:1 при гостуването си на Наполи в среща от 1/8 финалата фаза на Шампионската лига. Освен това съставът заема петата позиция във временното подреждане, след като клуба беше в серия от 3 поредни равенства, а миналия уикенд записа и поражение с 2:0 при гостуването си на Евертън. Челси ще трябва и да преиграва двубоя си с Бирмингам от турнира ФА Къп, тъй като на 18 февруари двата отбора завършиха при равенство 1:1 в двубой от петия кръг на надпреварата.

Както вече знаете капитанът на лондончани Джон Тери ще бъде аут от терените в продъжение на минимум 6 седмици, докато Жозе Босингва остава под въпрос, тъй като страда от разтежение, като при евентуално негово отсъствие Ивнаович ще остане на десния фланг.

Въпреки слабото представяне във Висшата лига, Болтън си осигури участие в четвъртфиналите в турнира ФА Къп, след като победи Милуол като гост с 2:0. Тротърс започнаха добре настоящия месец постигайки нулево равенство у дома и измъквайки точка от Арсенал, но след този мач съставът на Оуен Койл се завърна отното към пораженията, регистрирайки две поредни такива - съответно срещу Норич Сити и Уигън Атлетик. Така Болтън продължава да заема 19-та позиция в подреждането, като само точка дели тима от позиция извън опасната зона.

Маркос Алонсо и Кевин Дейвис са под въпрос за гостуването им на Челси, като състоянието им ще бъде обсъдено по-късно, докато съотборниците им: Рикардо Гарднър, Стюърт Холдън, Тайрън Миърс, Шон Дейвис и Лий Чунг-Йънг са аут, поради контузии.

Прогноза: Челси - Болтън 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Челси:


31 януари Суонзи - Челси 1:1 (Висша лига)
05 февруари Челси - Манчестър Юнайтед 3:3 (Висша лига)
11 февруари Евертън - Челси 2:0 (Висша лига)
18 февруари Челси - Бирмингам 1:1 (ФА Къп)
21 февруари Наполи - Челси 3:1 (Шампионска лига)

Болтън:

28 януари Болтън - Суонзи 2:1 (ФА Къп)
01 февруари Болтън - Арсенал 0:0 (Висша лига)
04 февруари Норич - Болтън 2:0 (Висша лига)
11 февруари Болтън - Уигън 1:2 (Висша лига)
18 февруари Милоул - Болтън 0:2 (ФА Къп)


Досегашни срещи:

Челси - Болтън


96 срещи
40 победи за Челси
25 равенства
31 победи за Болтън
Голова Разлика: 162:142 за Челси


Коефициенти от bet365:

Челси - 1.28
Равен - 5.50
Болтън - 11.00

Коефициенти от Offsidebet:
Челси - 1.30
Равен - 5.25
Болтън - 9.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
156