Манчестър Юнайтед ще трябва да си спести преиграването срещу Фулъм


.

Манчестър Юнайтед ще трябва да си спести преиграването срещу Фулъм

Манчестър Юнайтед гостува на Фулъм в ¼-финал от турнира за Купата на Англия. “Червените дяволи” продължават да се борят за рекорден брой титли в един сезон, но програмата им става все по-тежка и сгъстена и това рано или късно ще ги подхлъзне.

До тук пътят на шампионите в турнира бе гладък като те избегнаха преиграванията, които още повече утежняват календара. Бяха победени Тотнъм и Дарби. Във Висшата лига шампионите са на първо място със 7 точки аванс пред Челси и Ливърпул и мач по-малко. В сряда им предстои мач в Шампионската лига срещу Интер, така че още тази седмица могат да се отърват от две надпревари.

Те обаче едва ли ще излязат с тази мисъл на “Крейвън Котидж” Победите са важни за самочувствието на отбора, който следващата събота има и дерби с Ливърпул в Премиършип. Въобще нещата изглеждат изключително сложно, но пък тима на Сър Алекс е показал, че може да се мобилизира в най-важните моменти. Въпросът е да няма контузии, които доста могат да объркат плановете.

Фулъм е доста стабилен тим, който е на 10-та позиция във Висшата лига с 34 точки, което означава, че трудно ще изпадне. “Котиджърс” наскоро гостуваха на “Олд Трафорд”, но нямаха особено голям шанс и бяха победени с 3:0. Все пак у дома те са много по-опасни. Иначе в последния кръг Фулъм изненадващо донякъде отстъпи на Хъл Сити, но преди това врътна 0:0 с Арсенал.

Крис Бейърд пропуска мача поради травма. Сенегалският нападател Диоманси камара е възстановен от контузия в коляното и очаква да получи титулярно място. Проблемите на Сър Алекс продължават да са в дясната част на защитата, тъй като Рафаел, Гари Невил и Уес Браун все още са извън игра. Оуен Харгрийвс отдавна е отписан за този сезон.

Приоритетите на Манчестър Юнайтед отдавна са заявени и определено ФА Къп е на трето място от останалите три турнира. Все пак шансът за 5 трофея ще бъде преследван до край. Не е обосновано обаче не добре пресметнатото прахосване на сили преди мача с Интер. А такова ще е нужно, ако срещата на “Крейвън Котидж” се закучи. Вероятно гостите ще излязат с най-доброто с надеждата всичко да се реши през първата част и втората да си почиват. Това може и да не се получи и да се стигне до преиграване.

Вероятни състави:

Фулъм: Шварцер, Пантсил, Хюз, хангеланд, Кончески, Дейвис, Мърфи, Етуху, Демпси, Джонсън, Замора

Ман Юн: Фостър, Евра, О’Шей, Видич, Фърдинанд, карик, Андерсон, Гигс, Роналдо, Бербатов, Рууни

Последни 5 мача:

Фулъм: ЗРППЗ
Ман Юн: ПРРПП

Прогноза – 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
132