Борбата за оцеляване: Болтън срещу Уигън


П. Пенков

Борбата за оцеляване: Болтън срещу Уигън

Болтън - Уигън
Стадион: "Рийбок", Болтън
Дата: 11.02.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Хауърд Уеб


В двубой от 25-я кръг от английската Висша лига - Болтън Уондърърс приема Уигън Атлетик в събота от 17:00 часа на "Рийбок Стейдиъм". Домакините отчаяно се опитват да се измъкнат от опасната зона и да си осигурят оставане в елита след края на настоящата кампания. В момента тима на Оуен Койл заема 18-та позиция в класиране, притежавайки катив от 20 точки, като само точка е нужна на Тротърс за да заемат място извън зоната на изпадащите. Добрата новина е лагера на Болтън е, че отбора успя да продължи участието си в турнира ФА Къп, след като надигра Суонзи Сити с 2:1, като в следващия кръг от надпреварата ще трябва да се справи с Милуол. В началото на февруари Марто и компания започнаха добре месеца измъквайки точка при домакинството си на Арсенал, което завърши при резулат 0:0, но няколко дни по-късно състава отново се завърна към пораженията, след като загуби с 2:0 визитата си на новака Норич Сити.

Новото попълнение на Болтън Мартин Сьордел направи дебюта си по време на срещата с канарчетата и ще се надява на титулярно място тази седмица, измествайки Давид Н'Гог. Тайрън Миърс изненадващо се завърна в игра при отсъствието на Гретър Стейнсон, но може би Миърс няма да може да повтори същото този уикенд, като вероятно ще бъде оставен на резервната скамейка. Рикардо Гарднър, Маркос Алонсо, Стюърт Холдън, Шон Дейвис и Лий Чунг-Йънг са аут, поради травми.

Отборът на Уигън също продължава с негативното си представяне, като Латикс нямат записана победа от 10 декември 2011г. насам, когато състава на Роберто Мартинес надигра Уест Бромич като гост с 2:1. В момента тима заема последната позиция в подреждането във Висшата лига, притежавайки едва 16 точки след цели 24 изминали кръга до момента. Преди седмица мениджърът Роберто Мартинес остана доволен от представянето на неговия тим, който успя да измъкне точка у дома срещу Евертън, двубой завършил при равенство 1:1.

Хюго Родайега може да се завърне в стартовите 11, след като миналия уикенд Франко Ди Санто получи контузия срещу карамелите. Антолин Алкараз, Крис Киркланд и Шон Малуни със сигурност пропускат гостуването на "Рийбок Стейдиъм", тъй като страда от контузии.

Прогноза: Болтън - Уигън 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Болтън:


17 януари Болтън - Макълсфийлд 2:0 (ФА Къп)
21 януари Болтън - Ливърпул 3:1 (Висша лига)
28 януари Болтън - Суонзи 2:1 (ФА Къп)
01 февруари Болтън - Арсенал 0:0 (Висша лига)
04 февруари Норич - Болтън 2:0 (Висша лига)

Уигън:


07 януари Суиндън Таун - Уигън 2:1 (ФА Къп)
16 януари Уигън - Манчестър Сити 0:1 (Висша лига)
21 януари КПР - Уигън 3:1 (Висша лига)
31 януари Тотнъм - Уигън 3:1 (Висша лига)
04 февруари Уигън - Евертън 1:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Болтън - Уигън


16 срещи
5 победи за Болтън
6 равенства
5 победи за Уигън
Голова Разлика: 19:13 за Болтън


Коефициенти от bet365:

Болтън - 2.00
Равен - 3.50
Уигън - 3.75

Коефициенти от Offsidebet:

Болтън - 2.00
Равен - 3.35
Уигън - 3.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
88