Натоварената програма за Ливърпул продължава


П. Пенков

Натоварената програма за Ливърпул продължава

Уулвърхемптън - Ливърпул
Стадион: "Молиню", Уулвърхемптън
Дата: 31.01.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Антъни Тейлър


Финалистът в Карлинг Къп - Ливърпул гостува на Уулвърхемптън в мач от 23-я междинен кръг от английската Висша лига. Вълците ще трябва да се противопоставят на набралите скорост - мърсисайдци, като ще се надяват да измъкнат ценни точки от съперниците им, които да им позволят да се измъкнат от опасната зона, в която се намират. Съставът на Мик Макарти е предпоследен във временното подреждане, притежавайки актив от 18 точки, след общо 4 победи, 6 равенства досега. Преди седмица Уулвс приключиха участието си в турнира ФА Къп, след като след преигираване загубиха от Бирмингам с общ резулат 1:0. В средата на настоящия месец Уулвърхемптън спечелиха ценна точка при гостуването си на Тотнъм след 1:1 на "Уайт Харт Лейн", но седмица по-късно отново се върнаха към поражение, след 2:3 у дома от Астън Вила.

Емануел Фримпонг трябва да бъде на линия за домакините, въпреки че получи травма по време на двубоя с Астън Вила. Съотборникът му Карл Хенри е наказан, след като получи червен картон в тази среща. Майкъл Кейтли се завърна в състава, след като наема му в Уотфорд беше приключен.

Въпреки слабото си представяне във Висшата лига, Ливърпул постигна дългоочаквания финал от феновете, след като тима победи Манчестър Сити с общ резулат 3:2 в полуфиналната фаза на Карлинг Къп и така намери място за финала, който ще се играе на 28 февруари на "Уембли", като противници на мърсисайдци ще е отбора на Кардиф Сити, който преодоля своя съперник Кристъл Палас. Добрата новина, като че ли не бе недостатъчна за феновете на червените, които не бяха мечтали за подобно развитие, но и друг триумф на тима предизвика еуфория на "Анфийлд" през уикенда. Червените водени от мениджъра Кени Далглиш надигра вечния си съперник Манчестър Юнайтед с 2:1 в двубой от четвъртия кръг на турнира ФА Къп. Въпреки по-слабата си игра Ливърпул победи съперника си, като в следващия пети кръг ще се изправи срещу Брайтън, който пък отстрани Нюкасъл от надпреварата.

Мениджърът Кени Далглиш вероятно ще даде почивка на ключовите си играчи срещу Уулвърхемптън след тежките двубои със Сити и Юнайтед. Крейг Белами, Дирк Каут, Чарли Адам и Гленд Джонсън вероятно ще излязат като титуляри, след като като се появиха от резервната скамейка в последните два мача на тима. Гостуването на вълците се оказва последния мач, който Луис Суарес ще трябва да изтърпи от наказанието си, като уругваецът ще се завърне този уикенд, когато Ливърпул приемат Тотнъм на "Анфийлд".

Прогноза: Уулвърхемптън - Ливърпул 0:2

Последни 5 изиграни срещи:

Уулвърхемптън:


02 януари Уулвърхемптън - Челси 1:2 (Висша лига)
07 януари Бирмингам - Уулвърхемптън 0:0 (ФА Къп)
14 януари Тотнъм - Уулвърхемптън 1:1 (Висша лига)
18 януари Уулвърхемптън - Бирмингам 0:1 (ФА Къп)
21 януари Уулвърхемптън - Астън Вила 2:3 (Висша лига)

Ливърпул:

11 януари Манчестър Сити - Ливърпул 0:1 (Карлинг Къп)
14 януари Ливърпул - Стоук Сити 0:0 (Висша лига)
21 януари Болтън - Ливърпул 3:1 (Висша лига)
25 януари Ливърпул - Манчестър Сити 2:2 (Карлинг Къп)
28 януари Ливърпул - Манчестър Юнайтед 2:1 (ФА Къп)


Досегашни срещи:

Уулвърхемптън - Ливърпул


93 срещи
30 победи за Уулвърхемптън
17 равенства
46 победи за Ливърпул
Голова Разлика: 143:108 за Ливърпул


Коефициенти от bet365:
Уулвърхемптън - 5.00
Равен - 3.75
Ливърпул - 1.70

Коефициенти от Offsidebet:
Уулвърхемптън - 4.75
Равен - 3.60
Ливърпул - 1.70

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
150