Болтън ще загуби у дома от мърсисайдци


П. Пенков

Болтън ще загуби у дома от мърсисайдци

Болтън - Ливърпул
Стадион: "Рийбок", Болтън
Дата: 21.01.2012г.
Час: 19:30
Съдия: Кевин Френд


Болтън и Ливърпул ще закрият съботния ден от 22-я кръг в английската Висша лига, като двата състава се изправят един срещу друг в 19:30 часа на "Рийбок Стейдиъм". Мартин Петров и компания са предпоследни във временното подреждане, притежавайки актив едва от 16 точки след 21 изиграни срещи до момента. Тротърс продължиха напред в турнира ФА Къп, след като стигнаха до преиграване срещу Макълсфийлд Таун. В първия от двата двубоя двата състава завършиха при равенство 2:2, но седмица по-късно съставът на Оуен Койл постигна успех с 2:0 у дома срещу съперника си. Въпреки това, състоянието на тима във Висшата лига не е никак добре, след като преди седмица Болтън регистрира общо 15-то си поражение от началото на сезона, след като загуби гостуването си на Манчестър Юнайтед с 3:0.

След продажбата на Гари Кейхил на Челси, мениджърът Оуен Койл почули дългоочакваната сума, която ще му позволи да вземе участие в януарския трансферен прозорец с цел да спаси тима от евентуално изпадане в края на кампанията. Давид Н'Гог не се представи убедително срещу червените дяоли, като може би ще бъде оставен на резервната скамейка. Шон Дейвис, Лий Чунг-Йънг, Тайрън Миърс, Стюърт Холдън, Маркос Алонсо са аут, докато Яскелайнен и Гарднър ще преминат късни фитнес тестове.

Ливърпул също продължиха участието си в турнира ФА Къп, след като постигнаха категоричен успех у дома с 5:1 срещу Олдъм Атлетик. Освен това мърсисайдци взеха преднина с 1:0, след като победиха Манчестър Сити в първата от две срещи от четвъртфиналната фаза на Карлинг Къп. Единствено преди седмица съставът на Кени Далглиш може да съжелява за представянето си, след като червените не успяха да стигнат до победата срещу Стоук Сити и завършиха при нулево равенство на "Анфийлд".

Даниел Агер би трябвало да се завърне, след като му беше дадена почивка срещу Стоук Сти. Дирк Каут не взаймодействаше ефективно с Анди Керъл срещу грънчарите, така че холандеца вероятно ще бъде заменен. Крейг Белами може да се завърне в стартовите 11, докато Джей Спиъринг ще лекува разтежение. Джак Робинсън и Лукаш Лейва остават аут, докато Луис Суарес все още изтърпя наказанието, като ще се завърне за мача с Юнайтед от ФА Къп.

Прогноза: Болтън - Ливърпул 0:2

Последни 5 изиграни срещи:

Болтън:


31 декември Болтън - Уулвърхемптън 1:1 (Висша лига)
04 януари Евъртън - Болтън 1:2 (Висша лига)
07 януари Макълсфийлд - Болтън 2:2 (ФА Къп)
14 януари Манчестър Юнайтед - Болтън 3:0 (Висша лига)
17 януари Болтън - Макълсфийлд 2:0 (ФА Къп)

Ливърпул:

30 декември Ливърпул - Нюкасъл 3:1 (Висша лига)
03 януари Манчестър Сити - Ливърпул 3:0 (Висша лига)
06 януари Ливърпул - Олдъм 5:1 (ФА Къп)
11 януари Манчестър Сити - Ливърпул 0:1 (Карлинг Къп)
14 януари Ливърпул - Стоук Сити 0:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Болтън - Ливърпул


115 срещи
34 победи за Болтън
28 равенства
53 победи за Ливърпул
Голова Разлика: 189:136 за Ливърпул


Коефициенти от bet365:
Болтън - 6.00
Равен - 3.75
Ливърпул - 1.61

Коефициенти от Offsidebet:
Болтън - 5.75
Равен - 3.60
Ливърпул - 1.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
165