Нюкасъл ще надиграе Фулъм на Крейвън Котидж


П. Пенков

Нюкасъл ще надиграе Фулъм на Крейвън Котидж

Фулъм - Нюкасъл
Стадион: "Крейвън Котидж", Лондон
Дата: 21.01.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Лий Мейсън


В събота от 17:00 часа Фулъм приема Нюкасъл Юнайтед в мач от 22-я кръг от английската Висша лига. Котидъжрс са 14-ти във временното подреждане с актив от 23 точки, притежавайки 6 точки повече от Куинс Парк Рейнджърс, който оглавява зоната на изпадащите. Воденият от мениджъра Мартин Йол състав продължи участието си в турнира ФА Къп, след като постигна категорична победа у дома над Чарлтън Атлетик. В началото на месеца Фулъм постигна изненадваща победа у дома срещу Арсенал с 2:1, но преди седмица лондончани сложи край на радостта на своите феновете, след като претърпяха загуба с 3:1 при гостуването им на Блекбърн Роувърс.

Мениджърът Мартин Йол вероятно ще наложи известни промени в състава, който претърпя поражение преди седмица. Деймън Дъф ще задържи позицията си, след като при завръщането си в игра успя да отбележи и гол, докато Муса Дембеле напусна още през първото полувреме срещу Блекбърн, поради травма. Стийв Сидуел може да се завърне в титурлярните 11, докато Керим Фрай ще се бори за позиция на мястото на Брайън Руиз, който не се представи добре преди седмица.

Съперникът им Нюкасъл е шести във временното подреждане, притежавайки актив от 36 точки до момента, като тима е регистирал общо 10 победи, 6 равенства и 5 загуби от началото на кампанията. Последното поражение, което записаха свраките беше в края на миналата година, когато състава не успя да се противпостави на Ливърпул и загуби с 3:1 на "Анфийлд". След този двубой съставът на Алън Пардю се намира в серия от три поредни победи във всички турнири. Две от тях бяха извоювани във Висшата лига, където Нюкасъл надигра съответно Манчестър Юнайтед с 3:0 и Куинс Парк Рейнджърс с 1:0. Освен  това тима постигна и победа с 2:1 над Блекбърн Роувърс, който позволи на тима да продължи участието си в турнира ФА Къп.

Демба Ба, Чейк Тиоте и Папис Демба Сисе няма да могат да вземат участие срещу Фулъм, тъй като вече заминаха за участието си в Купата на Африка. Съотборниците им Силвен Марвп, Найл Рейнджър, Сами Амеоби, Стивън Тейлър и Петар Ловенкрадс са аут, поради травми, докато Йоан Кабайе ще премине късен фитнес тест.

Прогноза: Фулъм - Нюкасъл 0:1

Последни 5 изиграни срещи:

Фулъм:


26 декември Челси - Фулъм 1:1 (Висша лига)
31 декември Норич - Фулъм 1:1 (Висша лига)
02 януари Фулъм - Арсенал 2:1 (Висша лига)
07 януари Фулъм - Чарлтън 4:0 (ФА Къп)
14 януари Блекбърн - Фулъм 3:1 (Висша лига)

Нюкасъл:

26 декември Болтън - Нюкасъл 0:2 (Висша лига)
30 декември Ливърпул - Нюкасъл 3:1 (Висша лига)
04 януари Нюкасъл - Манчестър Юнайтед 3:0 (Висша лига)
07 януари Нюкасъл - Блекбърн 2:1 (ФА Къп)
15 януари Нюкасъл - КПР 1:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Фулъм - Нюкасъл


35 срещи
17 победи за Фулъм
7 равенства
11 победи за Нюкасъл
Голова Разлика: 56:52 за Фулъм


Коефициенти от bet365:
Фулъм - 2.00
Равен - 3.40
Нюкасъл - 3.80

Коефициенти от Offsidebet:
Фулъм - 1.95
Равен - 3.30
Нюкасъл - 3.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
193