Тотнъм ще спечели лесно на Либърти Стейдиъм


П. Пенков

Тотнъм ще спечели лесно на Либърти Стейдиъм

Суонзи - Тотнъм
Стадион: "Либърти", Суонзи
Дата: 31.12.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Фил Дауд


Отборът на Тотнъм гостува на Суонзи Сити в последния ден от изминаващата 2011 година. Лебедите са вече 14-ти във временното подреждане, следкато спечелиха 5 важни точки в последните си четири двубоя от Висшата лига. В началото на месеца съставът на Брендън Роджърс регистира четвърата си победа от началото на сезона, надигравайки у дома с 2:0 отбора на Фулъм. След успеха над котиджърс, Суонзи спечели точка при гостуването си на Нюкасъл. Няколко дни преди Коледа лебедите не успяха да се противопоставят на Евертън и загубиха с 1:0 от карамелите на "Гудисън Парк". Преди няколко дни съставът на Брендън Роджърс добави нова токча към актива си, след като завърши наравно 1:1 у дома срещу другия новак Куинс Парк Рейнджърс.

Стивън Коулкър няма да може да вземе участие в събота, след като е отдаден под наем в тима именно от отбора на шпорите. Нейл Тейлър и Ейнджъл Рейнджър са под въпрос, докато Роджърс ще се надява Ашли Ричардс да се е възстановил напълно от травмата си в коляното и да е готов да се върне в игра. Нейтън Дайър може да замени Уейт Рътлидж в титулярния състав.

Тотнъм в момента заемат третата позиция в класирането на 7 точки разлика от лидерите Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед. Тази разлика можеше да бъде по-малка ако шпорите бяха постигнали победа преди Коледа срещу Челси, двубой който завърши при равенство 1:1 на "Уайт Харт Лейн". На Boxing Day лондончани бързо се реваншираха за изгубените две точки, побеждавайки с 2:0 като гост новака Норич Сити.

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап вероятно ще даде шанс отново на същите играчи, които постигнаха победата над канарчетата пред няколко дни. Сандро и Паркър от състава на шпорите ще заменят Гарет Бейл и Лука Модрич. Йонес Кабул ще продължи да партнира на Уилям Галас, след като Ледли Кинг все още е под въпрос, докато Дефоу вероятно ще пропусне гостуването на Суонзи.

Прогноза: Суонзи Сити - Тотнъм 0:2

Последни 5 изиграни срещи:

Суонзи:


03 декември Блекбърн - Суонзи 4:2 (Висша лига)
10 декември Суонзи - Фулъм 2:0 (Висша лига)
17 декември Нюкасъл - Суонзи 0:0 (Висша лига)
21 декември Евъртън - Суонзи 1:0 (Висша лига)
27 декември Суонзи - КПР 1:1 (Висша лига)

Тотнъм:

11 декември Стоук Сити - Тотнъм 2:1 (Висша лига)
15 декември Шамрок Роувърс - Тотнъм 0:4 (Лига Европа)
18 декември Тотнъм - Съндърланд 1:0 (Висша лига)
22 декември Тотнъм - Челси 1:1 (Висша лига)
27 декември Норич - Тотнъм 0:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Суонзи - Тотнъм


4 срещи
2 победи за Суонзи
0 равенства
2 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 5:4 за Суонзи


Коефициенти от bet365:
Суонзи - 5.50
Равен - 3.60
Тотнъм - 1.66

Коефициенти от Offsidebet:
Суонзи - 5.25
Равен - 3.60
Тотнъм - 1.65

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
134