Челси ще надиграе Астън Вила на Стамфорд Бридж


П. Пенков

Челси ще надиграе Астън Вила на Стамфорд Бридж

Челси - Астън Вила
Стадион: "Стамфорд Бридж", Лондон
Дата: 31.12.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Марк Холси


Челси и Астън Вила излизат един срещу друг на стадион "Стамфорд Бридж" в двубой от 19-я кръг от английската Висша лига. Лондончани продължава да преследват третата позиция, която в момента се заема от Тотнъм, като шпорите притежават 4 точки преднина пред съставът на Андре Вилаш-Боаш. Сините имаха реалнияшанс да посрещнат Коледните празници на това място, ако не бяха трите поредни равенства, които регистира тима през последните три кръга от Висшата лига. Преди седмица и половина Челси не успя да вземе трите точки от "DW Стейдиъм" и завърши 1:1 срещу Уигън, а няколко дни преди Коледа записа реми срещу Тотнъм на "Уайт Харт Лейн". На Boxing Day лондончани взеха само точка срещу градския си съперник Фулъм, като двубоя на "Стамфорд Бридж" завърши при резултат 1:1.

В този мач Жозе Босингва получи контузия, като участието му срещу Астън Вила все още е под въпрос. Иванович, Микел и Есиен все още са аут, докато Рамиреш се завръща в игра, след като изтърпя наказанието си. Фернандо Торес излезе като титуляр и сам в атака срещу Фулъм, като ще се надява отново да му бъде даден шанс.

Астън Вила не се намира в никак добра форма през последния месец, а в последните си три мача бирмингамци спечелиха само една точка. На 18 декември съставът на Алекс МакЛийш загуби с 2:0 у дома от Ливърпул, а на 21-ви беше надигран с 2:1 от Арсенал отново у дома на "Вила Парк", така че тима поднесе на феновете си своя подарък за Коледните празници с две поредни поражения. На Boxing Day бирминамци измъкнаха точка при гостуването си на Стоук Сити, след като двубоя на "Британия Стейдиъм" завърши при нулево равенство.

Емил Хески получи контузия в Ахилеса по време на срещата с грънчарите, така че няма да може да играе срещу Челси в събота. Съотборникът му Дарън Бент ще получи шанс да покаже способностите си, като може би Агбонлахор ще заеме позиция на левия фланг. Карлос Куеяр може би ще запази мястото си на десния фланг пред Алън Хътън, който се завърна, след като изтърпя наказанието си.

Прогноза: Челси - Астън Вила 2:1


Последни 5 изиграни срещи:

Челси:


06 декември Челси - Валенсия 3:0 (Шампионска лига)
12 декември Челси - Манчестър Сити 2:1 (Висша лига)
17 декември Уигън - Челси 1:1 (Висша лига)
22 декември Тотнъм - Челси 1:1 (Висша лига)
26 декември Челси - Фулъм 1:1 (Висша лига)

Астън Вила:

03 декември Астън Вила - Манчестър Юнайтед 0:1 (Висша лига)
10 декември Болтън - Астън Вила 1:2 (Висша лига)
18 декември Астън Вила - Ливърпул 0:2 (Висша лига)
21 декември Астън Вила - Арсенал 1:2 (Висша лига)
26 декември Стоук Сити - Астън Вила 0:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Челси - Астън Вила

130 срещи
49 победи за Челси
32 равенства
49 победи за Астън Вила
Голова Разлика: 193:193


Коефициенти от bet365:
Челси - 1.28
Равен - 5.00
Астън Вила - 13.00

Коефициенти от Offsidebet:
Челси - 1.25
Равен - 5.25
Астън Вила - 12.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
188