Арсенал ще постигнe класика срещу вълците


П. Пенков

Арсенал ще постигнe класика срещу вълците

Арсенал - Уулвърхемптън
Стадион: "Емирейтс", Лондон
Дата: 27.12.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Стюърт Атуел


Във вторник от 17:00 часа Арсенал посреща Уулвърхемптън на "Емирейтс Стейдиъм" в двубой от 18-я кръг от английската Висша лига. Лондончани проявяват непостоянство в играта си от началото на кампанията, като в момента са пети с актив от 32 точки, като при евентуален успех над вълците ще заемат четвъртото място, след като съперника им Челси записа равенство 1:1 у дома срещу отбора на Фулъм. В последните си три мача от Висшата лига артилеристите постигнаха две победи, но и една загуба при гостуането им на Манчестър Сити с 1:0. Три дена по-късно съставът на Арсен Венгер намери правилния път към успеха и се ренвашира на феновете си, вземайки трите точки при гостуането си на "Вила Парк", надигравайки с 2:1 тима на Стилян Петров.

Алекс Сонг се завръща в игра за Арсенал, след като изтърпя наказанието си, като вероятно ще замени Фримпонг в средата на терена. Кийрън Гибс се очаква да отсъства от игра поне още месец, след като продължа да има проблеми с хернията си. Франсис Кокелен не беше достатъчно убедителен в представянето си по десния фланг, но може би ще задържи позицията си, тъй като Джуру е под въпрос за предстоящата среща.

Едно е ясно за съставът на Уулвърхемптън - то е, че тима ще посрещне Нова Година без опасност да попадне в зоната на изпадащите, тъй като отборите, които в момента се намират в тази зона вече изиграха срещите си от този кръг, като в крайна сметка не успяха да изместят Уулвс от 17-та позиция във временното класиране. Съставът на Мик Макарти започна добре месец декември, побеждавайки у дома с 2:1 тима на Съндърланд, но след това вълците регистрираха две поредни поражения - от Манчестър Юнайтед с 4:1 и от Стоук Сити с 2:1. Няколко дена след мача с грънчарите, Уулвърхемптън успя да се добере само до точка срещу новака Норич Сити, след като двубоя на "Молиню" завърши при равенство 2:2.

Силван Ебанс-Блейк отбеляза в мача срещу канарчетата, но може би ще бъде оставен на резервната скамейка срещу Арсенал. Джейми О'Хара все още е отсъстващ, докато Адам Хемил и Адлен Гуердиора ще се бори за титулярна позиция заедно с Хънт и Милияс.

Прогноза: Арсенал - Уулвърхемптън 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Арсенал:


03 декември Уигън - Арсенал 0:4 (Висша лига)
06 декември Олимпиакос - Арсенал 3:1 (Шампионска лига)
10 декември Арсенал - Евъртън 1:0 (Висша лига)
18 декември Манчестър Сити - Арсенал 1:0 (Висша лига)
21 декември Астън Вила - Арсенал 1:2 (Висша лига)

Уулвърхемптън:


26 ноември Челси - Уулвърхемптън 3:0 (Висша лига)
04 декември Уулвърхемптън - Съндърланд 2:1 (Висша лига)
10 декември Манчестър Юнайтед - Уулвърхемптън 4:1 (Висша лига)
17 декември Уулвърхемптън - Стоук Сити 1:2 (Висша лига)
20 декември Уулвърхемптън - Норич 2:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Арсенал - Уулвърхемптън


93 срещи
44 победи за Арсенал
24 равенства
25 победи за Уулвърхемптън
Голова Разлика: 182:144 за Арсенал


Коефициенти от bet365:
Арсенал - 1.22
Равен - 6.00
Уулвърхемптън - 15.00

Коефициенти от Offsidebet:
Арсенал - 1.22
Равен - 5.75
Уулвърхемптън - 12.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
154